Daha önce Driver Booster ve şirketin diğer birkaç programını da kullanmış olarak yorum yapmak istiyorum. Driver Booster, donanımlarımın sitelerinden baktığımda en günceli bende olan sürücüleri bile güncel değil şeklinde gösteriyordu. Farklı bir sorunu ise atıyorum 05.05.2019'da ben güncel sürücü çıkmış mı diye kontrol et dediğimde yok deyip 2 gün sonra tekrar kontrol ettiğimde yeni bir sürücü var deyip sürücü tarihine utanmadan 2018 yazıyordu. Ekran kartım Nvidia'nın sitesinde son sürümdeyken kendisi yeni sürücü var diyordu. Bunları yaşadım. Hayatımda toplam birkaç ay kullanmışımdır programı. Herhangi bir mavi ekrana sebebiyet vermedi. Sadece bir kere sistemi geri yüklemek zorunda kalmıştım, nedenini hatırlamıyorum. Bu programın kullanılmasını tanımadığım bir insana şahsen tavsiye etmem.
Gelelim insanlara önerme kısmına. İşi tam anlamıyla bilmeyen bir insana önerilir bu program. Çünkü sürücüleri elle yüklemeyi bilmez veya beceremez. E bu adam bu programda hata yaşarsa (ki ihtimali gayet var) elle sürücü kuramayan adam bu hatayı nasıl çözecek? Format atsın geçer diyorsanız 5 dakika elle sürücü yükleyemedi diye adamın saatleri günleri gidecek belki. O yüzden forumda yasaklanmalı mıdır (ben evet oyu verdim) tartışmaya açık. Ama işi bilmeyen kullanıcılara önerilmesinin iyi olmadığını düşünüyorum.
Game Booster kullandım bende pek bir işe yaramadı açıkçası.
IOBit Uninstaller'ı da bir süre kullandım. Çok etkili bir program gibi gelmişti bana. Onda olumsuz bir olay başıma gelmedi.
Şirketin tüm programlarının önerilmesinin yasaklanması belki doğru olmaz ama en azından Driver Booster konusunda dikkatli olmak lazım.