IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Advanced SystemCare programının çok şikayetini gördüm ve hiç yüklemedim. Ama Game Booster programını kullanmışlığım çoktur. Hiçbir sorun da yaşamamıştım. Ama aynı şekil Driver Booster programında sürücü kurulması sonucu mavi ekran dolayısı ile format atmışlığım da var. Yani şirketin kötü programları, işe yarar programlarından fazla. Ama Game Booster programının hakkını yedirtmem Zaten tek adam akıllı programları da o galiba.

Ilk ciktigi zamanlarda silcektim, 365 gun bedava verdiler kalmam icin sonra yine de sile tikladim omur boyu bedava teklif etmislerdi diye hatirliyorum.
Bence denemeyin sistemi ağırlaştırıp açılış süresini arttırıyor aynı zamanda yanlış sürücü de kurup mavi ekranlar da alabilirisin .
Bence dene .
Lütfen siz de imzanıza ekleyin .
@Bozuk PC Tuşu
@Erkut Özgür @Husey1ND

Bu kadar kötü müydü cidden bu uygulama yahu. 2 yıldır kullanıyordum dün format attıktan sonra indirmeye üşendiğim için indirmedim, aslında pek bir eksikliğini de hissetmedim.

Bu kadar kötü müydü cidden bu uygulama yahu. 2 yıldır kullanıyordum dün format attıktan sonra indirmeye üşendiğim için indirmedim, aslında pek bir eksikliğini de hissetmedim.
Valla hocam forumda araştırın her 3 kişiden birinin kafasına göktaşı iniyor.

Mesela bende GT630 yerine 620 kurmuştu.

Silerken mübarek bir mavi nur indi ekrana.

Ondan sonra yallah geri yükleme ekranına.
Game booster Driver Booster IObit uninstaller bu 3 program gerçekten saglam programlardır ama Advanced systeam care için aynı şeyi söyleyemem.
Driver Booster için üstteki arkadaşa yazdıklarım geçerli.

Game Booster yine fazla bir şey katmıyor onların yaptıkları (çoğunlukla) oyun açılırken explorer.exe kapatıyor.

Siz oyunu kapatınca geri açıyor explorer.exe böylece 4FPS kazanıyorsunuz eski bilgisayarlarda.

Uninstaller için ise benim tavsiyem programı silip sonra elle Program Files kalıntılarının silinmesi ama bunun ben de zararını göremedim.

Ama dediğim gibi bunların yaptıkları yazıılımların en masumu bile bilgisayarı resmen yaşlandırır. Açılış sürenizi leş eder. Kullanmayı bırakın anlayacaksınız.
Avast kullanın bunun yaptığı şeyleri kullanmayın öyle diyeyim.
Ekliyorum hemen hocam.
Hocam rahatsız ediyorum ama sanırım unuttunuz. @Kayra Sarı
Hocam cidden çok özür diliyorum, durmadan etiketliyorum sizi ama lütfen bakın.
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…