[IOBluetoothHCIController][start] -- completed hatası

Clover yükledim ama aynı clover ekranı ve aynı ayarlar gelmiyor.Hatta belli bi tema bile yok direk yazı üzerlerinde simge falan yok.
Clover yüklerken özelleştirde yanlış seçenekleri mi seçiyorum acaba diyeceğim ama bir çok seçeneği denedim. Benim bu usbdeki cloverı hdd e gömmem lazım abi.Herşeyi yapıp böyle saçma bi sorundan dolayı veda etmek istemiyorum.Yardım.

Transmac'le silmeme rağmen aynı hatayı almaya devam ediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Merhaba aynı hatayı bende aldım.

Kod:
/sbin/fsck –fy entere bas
/sbin/mount –uw /entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphics.kext entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsFB.kext  entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGA.plugin  entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas
reboot   entere bas

Bu yazanları sildim ama şimdi de:

Kod:
unable to find driver for this platform ioplatformexpert.cpp  kernel panic
uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Completed hatası bende oldu. İlk kez deniyorum suan yuklemedeyim. Sanırım sorunsuz olacak.

Start completed kısmını clover mıdır nedir, optıons kısmındakı graphick ayarlarında ekran kartını gosteren bende hd 4600 diye yazıyor. Onun ustunde intel... diye bır kısım var. Sadece + yaptım o kısmı gectim bilgilerinize.

Peki sorunu Hallettiniz mi?

Hocam dediklerinizi yaptım ama olmuyor aynı ekranda takılı kalıyor.Ben mavericks kuruyorum ama yapmam gerekn başka bir ayar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…