[IOBluetoothHCIController][start] -- completed hatası

Clover yükledim ama aynı clover ekranı ve aynı ayarlar gelmiyor.Hatta belli bi tema bile yok direk yazı üzerlerinde simge falan yok.
Clover yüklerken özelleştirde yanlış seçenekleri mi seçiyorum acaba diyeceğim ama bir çok seçeneği denedim. Benim bu usbdeki cloverı hdd e gömmem lazım abi.Herşeyi yapıp böyle saçma bi sorundan dolayı veda etmek istemiyorum.Yardım.

Şunu yapacaksınız
Kod:
 boot: -s
ve karşınıza yazılar inmeye başlayacak #root olarak durduğu zaman aradaki boşluklara ve küçük büyük harfe dikkat ederek
Kod:
 /sbin/fsck –fy entere bas
/sbin/mount –uw /entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphics.kext entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsFB.kext  entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGA.plugin  entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas
reboot   entere bas
Bunu yapmadığınız takdirde hiçbir şekilde masaüstünü göremezsiniz.... Not: entere basmadığınız takdirde işlem yapmaz.

Transmac'le silmeme rağmen aynı hatayı almaya devam ediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Merhaba aynı hatayı bende aldım.

Kod:
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas
reboot   entere bas

Bu yazanları sildim ama şimdi de:

Kod:
unable to find driver for this platform ioplatformexpert.cpp  kernel panic
uyarısı alıyorum. Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte Z77 DS3H v1.0 anakart firmware 9
3770K Intel
HD4000 ekran kartı

iAtkos ml3u yükledim fakat yükleme sonrası kuruluma geçemiyorum Apple logosunda takılıp kalıyor. Verbose mode da başlattım.

[IOBluetoothHCIController][start] -- completed hatası

Hatayı aldım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Donanımı tonymacosx86 2013'e uygun toplamama rağmen bu hatayı alıyorum
BIOS ayarlarımdan eminim. Yabancı forumdakilerle aynısını yaptım Mountain Lion'u 10.8.0 da hata almamıştım. Acaba Unibeastle orjinal ml alsam kursam fark eder mi yoksa ekran kartı mı almam gerekir?

Bir de yabancı forumlarda DS3H anakart F9'larda Vd -t disabled diyor ama bende öyle bir şey yok BIOS'ta.

Şimdiden teşekkürler...
Merhabalar. Completed hatası bende oldu. İlk kez deniyorum suan yuklemedeyim. Sanırım sorunsuz olacak.

Start completed kısmını clover mıdır nedir, optıons kısmındakı graphick ayarlarında ekran kartını gosteren bende hd 4600 diye yazıyor. Onun ustunde intel... diye bır kısım var. Sadece + yaptım o kısmı gectim bilgilerinize.

Yolların kuralı, macos un kralısın be şef:)
Peki bi soru daha eve gidince deneyeceğim söz.
Sorum:)
orjinal almayıp (yemin ederim alacam söz veriyorum recep şef:) kurulan macoslarla orjinal alıp kurulanlar arsında bir fark oluyor mu? Orjinalin bana artısı olacak mı?

Peki sorunu Hallettiniz mi?

Şunu yapacaksınız
Kod:
 boot: -s
ve karşınıza yazılar inmeye başlayacak #root olarak durduğu zaman aradaki boşluklara ve küçük büyük harfe dikkat ederek
Kod:
reboot   entere bas
Bunu yapmadığınız takdirde hiçbir şekilde masaüstünü göremezsiniz.... Not: entere basmadığınız takdirde işlem yapmaz.

Hocam dediklerinizi yaptım ama olmuyor aynı ekranda takılı kalıyor.Ben mavericks kuruyorum ama yapmam gerekn başka bir ayar var mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı