Chameleon ve Multibeast çifte olmuş. Ben Clover yükledim ve oldu. Clover yükle. Temiz kurlum yapabilirsin tekrar öğrenene kadar 
Şunu yapacaksınızve karşınıza yazılar inmeye başlayacak #root olarak durduğu zaman aradaki boşluklara ve küçük büyük harfe dikkat ederekKod:boot: -s
Bunu yapmadığınız takdirde hiçbir şekilde masaüstünü göremezsiniz.... Not: entere basmadığınız takdirde işlem yapmaz.Kod:/sbin/fsck –fy entere bas /sbin/mount –uw /entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphics.kext entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsFB.kext entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGA.plugin entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas reboot entere bas
Transmac'le silmeme rağmen aynı hatayı almaya devam ediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz ?
/sbin/fsck –fy entere bas
/sbin/mount –uw /entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphics.kext entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsFB.kext entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGA.plugin entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas
reboot entere bas
unable to find driver for this platform ioplatformexpert.cpp kernel panic
Merhabalar. Completed hatası bende oldu. İlk kez deniyorum suan yuklemedeyim. Sanırım sorunsuz olacak.Gigabyte Z77 DS3H v1.0 anakart firmware 9
3770K Intel
HD4000 ekran kartı
iAtkos ml3u yükledim fakat yükleme sonrası kuruluma geçemiyorum Apple logosunda takılıp kalıyor. Verbose mode da başlattım.
[IOBluetoothHCIController][start] -- completed hatası
Hatayı aldım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Donanımı tonymacosx86 2013'e uygun toplamama rağmen bu hatayı alıyorum
BIOS ayarlarımdan eminim. Yabancı forumdakilerle aynısını yaptım Mountain Lion'u 10.8.0 da hata almamıştım. Acaba Unibeastle orjinal ml alsam kursam fark eder mi yoksa ekran kartı mı almam gerekir?
Bir de yabancı forumlarda DS3H anakart F9'larda Vd -t disabled diyor ama bende öyle bir şey yok BIOS'ta.
Şimdiden teşekkürler...
Yolların kuralı, macos un kralısın be şef
Peki bi soru daha eve gidince deneyeceğim söz.
Sorum
orjinal almayıp (yemin ederim alacam söz veriyorum recep şefkurulan macoslarla orjinal alıp kurulanlar arsında bir fark oluyor mu? Orjinalin bana artısı olacak mı?
Şunu yapacaksınızve karşınıza yazılar inmeye başlayacak #root olarak durduğu zaman aradaki boşluklara ve küçük büyük harfe dikkat ederekKod:boot: -s
Bunu yapmadığınız takdirde hiçbir şekilde masaüstünü göremezsiniz.... Not: entere basmadığınız takdirde işlem yapmaz.Kod:/sbin/fsck –fy entere bas /sbin/mount –uw /entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphics.kext entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsFB.kext entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGA.plugin entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas reboot entere bas
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.