Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Aralık 2022 #1 Intel Hız Aşırtma Aygıt Sürücüsü olarak bilinen işlem, Intel'in Extreme Tuning Utility Performance Tuning Driver yazılımına aittir. Eğer aşağıdaki hatayı alıyorsanız Extreme Tuning Utility aracını kaldırın. Kod:Panoya kopyala iocbios2 hizmeti şu hata nedeniyle başlatılamadı. Sistem belirtilen yolu bulamıyor.
Intel Hız Aşırtma Aygıt Sürücüsü olarak bilinen işlem, Intel'in Extreme Tuning Utility Performance Tuning Driver yazılımına aittir. Eğer aşağıdaki hatayı alıyorsanız Extreme Tuning Utility aracını kaldırın. Kod:Panoya kopyala iocbios2 hizmeti şu hata nedeniyle başlatılamadı. Sistem belirtilen yolu bulamıyor.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #2 Intel için Extreme Tuning güzel bir overclock uygulaması bu arada. Sürekli BIOS'tan yapıp, yeniden PC aç vs uğraştırmadan yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Intel için Extreme Tuning güzel bir overclock uygulaması bu arada. Sürekli BIOS'tan yapıp, yeniden PC aç vs uğraştırmadan yapabilirsiniz.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 AirLife dedi: Intel için Extreme Tuning güzel bir overclock uygulaması bu arada. Sürekli BIOS'tan yapıp, yeniden PC aç vs uğraştırmadan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, Power limit gibi ayarlar da yapılabiliyor fakat ThrottleStop olduğundan dolayı çok fazla kullanılmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
AirLife dedi: Intel için Extreme Tuning güzel bir overclock uygulaması bu arada. Sürekli BIOS'tan yapıp, yeniden PC aç vs uğraştırmadan yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, Power limit gibi ayarlar da yapılabiliyor fakat ThrottleStop olduğundan dolayı çok fazla kullanılmıyor diye biliyorum.
WhiteFountain Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 18 Aralık 2022 #4 Bu hatayı Extreme Tuning Utility aracı yokken aldım. Artı 0 Eksi
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #5 YiğitSRN dedi: Evet, Power limit gibi ayarlar da yapılabiliyor fakat ThrottleStop olduğundan dolayı çok fazla kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Limitsiz ya da limit belirleyebilirsiniz. Bende Throttle yediğim de 200W'ye çıkarmıştım, 140W kullanım değeri görmüştüm. Artı 0 Eksi
YiğitSRN dedi: Evet, Power limit gibi ayarlar da yapılabiliyor fakat ThrottleStop olduğundan dolayı çok fazla kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Limitsiz ya da limit belirleyebilirsiniz. Bende Throttle yediğim de 200W'ye çıkarmıştım, 140W kullanım değeri görmüştüm.