Çözüldü İOKBS bursu PTT'ye ne zaman yansır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mexy1864

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
4.013
Makaleler
3
Çözümler
26
Merhaba. İlk İOKBS bursum e-Okul'da yattı olarak görünüyor ama PTT Canlı Destek yatmadı diyor. Bursun PTT'ye yansıması ne zaman gerçekleşir, tahmininiz var mı?
@Aurora1
 
Çözüm
Bir daha belirtip çözüm olarak işaretletmek için yazıyorum. Burs 27 Ekim 2023 tarihinde bana en yakın PTT işyerine yatmış. Şifreyi mesai saati sonu olduğundan vermediler. Bu yüzden PTT Çağrı Merkezi olan 444 1 788 hattını arayarak hem şifremi SMS olarak aldım, hem de internet alışverişine açtırdım.
E-okula çok erken düşüyor çoğu zaman. Üstteki tarihlerde yatıyor genelde denildiği gibi. Zam geldiği zamanlar biraz gecikebiliyor bu arada (zam geldiği ay değil de ondan sonraki ay içinde yatıyor mesela). Onun da bilgisini vereyim dedim, o sıralar bursa ihtiyacın olursa geç yatabilir diye. 🥹

Hayırlı olsun. İyi harcamalar. ❤️
 
Şifre eskiden zarfın içinden çıkardı, o uygulama iptal mi oldu?
Görevli sistemde yeni kayıt açtı. Kimlik bilgilerimi sisteme girdi. Çekmeceden bir anonim kart (anonim kart derken isimsiz demek istedim) alıp sistemlerinde muhtemelen kartın barkod numarası bölümüne anonim kartın arkasındaki barkodu barkod okuyucuyla girdi. Sonra kartı verdi. Bir de sözleşme imzalatıp bir kopyasını verdi. Şifreyi ise sonra gelin, vereyim dedi. Zarf vermedi.
 

Geri
Yukarı