iOS 10 Güncelleme Hatası

Güncelleme tamamlandı tek kötü yanı iclouddan yedekleme yaptığım için için fotoğraflarda piksel kaybı oldu onun dışında bir sıkıntısı yok gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Bazı telefonlar güncellemeden sonra brick oluyor. Ben de brick olduğunu sandım. Böyle de geçilebiliyorsa ne mutlu.
Ben telefonu kendi ayarlarından güncellerken bozuldu ve iTunes yazılımına bağlamamı istedi. Bağladıktan sonra güncelleme dosyalarını indirip sorunsuz bir şekilde cihaza kurdu.

iOS 10'da bir problem vardı ve telefonlar çöküyordu, şuanda düzeltildi. Tekrar deneyin, belki telefonlar çökmesin diye sorunu düzeltene kadar güncelleme yapmanızı engellemişlerdir.

Bendede aynı hata var telefon iphone 6s ve itunestende güncellenmiyor hata veriyor geri yükle diyorum aygıt bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Bendede aynı hata var telefon iphone 6s ve itunestende güncellenmiyor hata veriyor geri yükle diyorum aygıt bulunamadı hatası veriyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Farklı bir USB portuna takıp deneyin, ayrıca telefonda iTunes yazılımına bağlayın şeklinde bir ibare çıkması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı