iOS 10 Güncelleme Hatası

Farklı bir usb portundan denediğim halde tekrar aynı hata.

Ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Ayrıca güncellemeyi yaparken sürekli bilgisayarla olan bağlantısını kesiyor.

Tamam arkadaşlar yapmuş bulunmaktayım herkese teşekkürler..

Çözümünü yazında diğer kişilerde bu soruna yakalandıklarında hemen çözebilsin.

İOS 10 güncellemesi sonrası telefon deli gibi ısınıyor ve ekranın sol üst köşesi yanık gibi bir hasar oluştu.

Telefon boştayken mi ısınıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarjda deli gibi ısınıyor. Twitter WhatApp gibi uygulamaları uzun kullandığım da ısınıyor. Ek olarak ekranın sol üst köşesi kararmaya başladı.
Bence acilen bir teknik servise götür derim şimdi götürsen iyi edersin ileride kullanıcı hatası filan demesinler.

Bence acilen bir teknik servise götür derim şimdi götürsen iyi edersin ileride kullanıcı hatası filan demesinler.

Bugün yolladım yarına servise varır. Bakalım umarım güzel bir sonuçla döner telefon bana.

Herkese teşekkür ederim. iTunes araçılığıyla güncelleme yaptım,veriler kaybolmadı. iTunes ile güncelleme yapmak en mantıklısı. Konu kapatılabilir.

meraba arkadaşlar cihazım iphone 6s aynı sorunu şu an bende yaşıyorum ne yaptıysam başaramadım her türlü kablo çeşit çeşit bilgisayar kullandım fakat cihazı restore edemedim çok acil yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…