CralCobra Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #21 Farklı bir usb portundan denediğim halde tekrar aynı hata. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin Ayrıca güncellemeyi yaparken sürekli bilgisayarla olan bağlantısını kesiyor. Tamam arkadaşlar yapmuş bulunmaktayım herkese teşekkürler..
Farklı bir usb portundan denediğim halde tekrar aynı hata. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin Ayrıca güncellemeyi yaparken sürekli bilgisayarla olan bağlantısını kesiyor. Tamam arkadaşlar yapmuş bulunmaktayım herkese teşekkürler..
U Umutmeister Ziyaretçi 14 Eylül 2016 #22 Çözümünü yazında diğer kişilerde bu soruna yakalandıklarında hemen çözebilsin.
prevenar Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #23 İOS 10 güncellemesi sonrası telefon deli gibi ısınıyor ve ekranın sol üst köşesi yanık gibi bir hasar oluştu.
İOS 10 güncellemesi sonrası telefon deli gibi ısınıyor ve ekranın sol üst köşesi yanık gibi bir hasar oluştu.
llnvisiblePunch7 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #24 Telefon boştayken mi ısınıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2016
prevenar Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #25 llnvisiblePunch7 dedi: Telefon boştayken mi ısınıyo Genişletmek için tıkla... Sarjda deli gibi ısınıyor. Twitter WhatApp gibi uygulamaları uzun kullandığım da ısınıyor. Ek olarak ekranın sol üst köşesi kararmaya başladı.
llnvisiblePunch7 dedi: Telefon boştayken mi ısınıyo Genişletmek için tıkla... Sarjda deli gibi ısınıyor. Twitter WhatApp gibi uygulamaları uzun kullandığım da ısınıyor. Ek olarak ekranın sol üst köşesi kararmaya başladı.
6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 16 Eylül 2016 #26 prevenar dedi: Sarjda deli gibi ısınıyor. Twitter WhatApp gibi uygulamaları uzun kullandığım da ısınıyor. Ek olarak ekranın sol üst köşesi kararmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bence acilen bir teknik servise götür derim şimdi götürsen iyi edersin ileride kullanıcı hatası filan demesinler.
prevenar dedi: Sarjda deli gibi ısınıyor. Twitter WhatApp gibi uygulamaları uzun kullandığım da ısınıyor. Ek olarak ekranın sol üst köşesi kararmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Bence acilen bir teknik servise götür derim şimdi götürsen iyi edersin ileride kullanıcı hatası filan demesinler.
prevenar Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #27 68077 dedi: Bence acilen bir teknik servise götür derim şimdi götürsen iyi edersin ileride kullanıcı hatası filan demesinler. Genişletmek için tıkla... Bugün yolladım yarına servise varır. Bakalım umarım güzel bir sonuçla döner telefon bana.
68077 dedi: Bence acilen bir teknik servise götür derim şimdi götürsen iyi edersin ileride kullanıcı hatası filan demesinler. Genişletmek için tıkla... Bugün yolladım yarına servise varır. Bakalım umarım güzel bir sonuçla döner telefon bana.
chinny25 Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2016 #28 Herkese teşekkür ederim. iTunes araçılığıyla güncelleme yaptım,veriler kaybolmadı. iTunes ile güncelleme yapmak en mantıklısı. Konu kapatılabilir.
Herkese teşekkür ederim. iTunes araçılığıyla güncelleme yaptım,veriler kaybolmadı. iTunes ile güncelleme yapmak en mantıklısı. Konu kapatılabilir.
F flytechh06 Hectopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #29 meraba arkadaşlar cihazım iphone 6s aynı sorunu şu an bende yaşıyorum ne yaptıysam başaramadım her türlü kablo çeşit çeşit bilgisayar kullandım fakat cihazı restore edemedim çok acil yardımlarınızı bekliyorum
meraba arkadaşlar cihazım iphone 6s aynı sorunu şu an bende yaşıyorum ne yaptıysam başaramadım her türlü kablo çeşit çeşit bilgisayar kullandım fakat cihazı restore edemedim çok acil yardımlarınızı bekliyorum