iOS 11.4.1 Jailbreak Yayınlandı!

Dün gece exploit’in yayınlanmasının ardından CoolStar, Electra Jailbreak aracını güncelleyerek iOS 11.4.1 jailbreak’ı yayınladı.

Coolstar.org/electra sitesinden .ipa dosyasını indirip; Cydia Impactor uygulaması ile uygulamayı telefona yükleyerek jailbreak yapabilirsiniz.

Hayırlı olsun, darısı iOS 12’de bekleyenlerin başına.

voucher_swap exploiti eğer A7/A8 işlemcileri şuan ki hali ile destekliyor olsaydı iOS 11.4.1'e dönüp jailbreak atabilirdim ama maalsef ki desteklemiyor
Hayır aslında destekliyor fakat, farklı bir açık ile destekliyor. Yanlız zaten iOS 11.4.1’e dönemezsiniz.

@Berhan Kanbur Yanlış bilgilendirme yaptığınızdan dolayı alıntılamadan cevap vermek istiyorum. iOS 12.1.3 sürümünün SEP yazılımı iOS 11.4.1 in SEP yazılımı ile hala uyumlu A7/A8 işlemciler için. Yani dönebilirim. Ayrıca farklı bir açık ile desteklediği falan yok. voucher_swap A7/A8 işlemcileri destekliyor ama A7/A8 işlemciler için yazılmamış o yüzden üzerinde oynama gerekiyor biraz.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Bne iPhone 6s iOS 12.0.1 kullanıyorum iOS 11.4.1 SHSH2 kayıtlarım var şuan dönebilir miyim iOS 11.4.1’e?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…