iOS 11 Mobil Veri Kopma ve Titreşim Sorunu

baris0112

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonuma iOS 11 yükledikten sonra mobil veri sürekli kopuyor, bağlı gözüküyor ama mobil veri yok ancak uçak moduna alıp çıktıktan sonra düzeliyor. Bir başka sorunumda telefonum arada bir titriyor bildirim ya da mail güncellemesi yüzünden gelen titreşimlerden değil sadece anlık bir titreşim veriyor. Son olarak şarj da gözle görülür azalma da eskiden daha uzun gidiyordu. iOS 10 ile bu yaşadığım sorunlar yoktu. Telefonum iPhone 7 32 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 7 kullanıyorum bende. Hücresel veride değil ama Wi-fi bağlantıda ekran kapalıyken açtığımda kopup geri bağlanma olayı oluyor bende. Senin sanırım sürüm yüklerken bir sıkıntı olmuş olabilir. İstersen tekrar bilgisayara bağlayarak cihazı tekrar yükle. Bazen Wi-fi üzerinden yapılan güncellemelerde saçma sorunlarla karşılaşılabiliyor güncelleme sonrasında.

Kullanıcılardan gördüğümüz kadarıyla IOS 11 biraz acele ve sorunlu gelmiş gibi görünüyor. Tam optimizasyonu tamamlanmamış bence.
Katılıyorum. Sanki yeni Iphone'a yetişsin derken aceleye getirilmiş gibi biraz.

Arkadaşlar telefonuma iOS 11 yükledikten sonra mobil veri sürekli kopuyor, bağlı gözüküyor ama mobil veri yok ancak uçak moduna alıp çıktıktan sonra düzeliyor. Bir başka sorunumda telefonum arada bir titriyor bildirim ya da mail güncellemesi yüzünden gelen titreşimlerden değil sadece anlık bir titreşim veriyor. Son olarak şarj da gözle görülür azalma da eskiden daha uzun gidiyordu. iOS 10 ile bu yaşadığım sorunlar yoktu. Telefonum iPhone 7 32 GB.

Birebir aynı problemleri ben de ios11 güncellemesinden sonra yaşamaya başladım. 11.1 güncellemesini de yaptım ancak herhangi bir düzelme olmadı. Ben de 5s kullanıyorum

Merhaba problemlerimi şu şekilde çözdüm. Gelen ses ve sebepsiz titremeler mailinizin verdiği bildirimlerdir. Bildirim ayarları kısmından bildirimleri kapatırsanız kesilecektir. İnternetle ilgili sorunlarımı da Ayarlar>Genel>Sıfırla>Tüm Ayarları Sıfırla seçeneklerinden sıfırladım ve internetle ilgili sorunum da çözüldü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı