iOS 11'den sonra iOS stabil olmamaya başladı

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu konu sohbet havasında olsun istedim.
iOS 7'den beri iPhone kullanan biri olarak o iOS 11'de hatırlarsanız arayüz falan tamamen değişti, animasyonlar kalktı falan.
Ondan sonra 6S Plus cihazımda buglar oluşmaya başlamıştı ve şu an hemen hemen her modelde ki bana göre en çok 6S serisinde çok bug var.
Geçen gün 12 Pro Max'i elime aldım alır almaz arayüz takıldı.
Mesela geçen sene 11 Pro Max üzerinde ise müzik uygulaması sönük duruyordu. Sanki güncellenecekmiş gibi ama oysa güncelleme falan yoktu bastığında açılıyordu sonra çıktığında düzeliyordu gibi bir bug.
Bunlar benim aşırı sinirimi bozuyor bilmiyorum bu kadar takılan var mı buglara. Bana kalırsa eski iOS10 ve aşağısı daha güzeldi özellikle o kilit açma ekranı harikaydı.
Kilidi açmak için kaydırın diyordu. Şimdi her şey kalınlaştı bir de.
Ne düşünüyorsunuz katılan var mı bu konuda bana?
Ben şu an iPhone 7 kullanıyorum onda çok şükür çok çok nadir denk geldim ama 6S serisinde çok oluyordu.
Sizlerin cihazlar ne alemde? Buglu mu değil mi?

İmkanım olsa iOS 10 dönmek isterdim.
iOS 14.1 iPhone 7 kullanıyorum.

Ben memnunum koyu mod olsun diğer yenilikler iyi. Ben sadece iOS gibi işletim sistemine bug yakıştıramıyorum.
App Store gibi uygulamaların uygulama kutucuğu tasarımı da değişti iOS10'dan sonra. Beğenmediğim bir nokta örneğin.

iOS 11 ilk çıktığında çok sorunlu bir sürümdü ben de yüklemek için ek güncellemelerin çıkmasını beklemiştim. Sonra iOS 12 ile toparladılar bence ama küçük küçük bug'lar devam etti hep. Bunlardan en saçma olanı iOS 14 çıktığında arayan kişiyi yanlış göstermesiydi. Bu kabul edilemez bir bug.

Zaten sınırlı ve sade bir yazılımda böyle küçük hatalar yapmaları ilginç. Şuan iOS 14.4 kullanıyorum SE 2020'de. Bildirim ve kamera deklanşör seslerinde dengesizlik vardı hala düzeltilmemiş. Portre modunda fotoğraf çekerken 5 basıştan birinde deklanşör sesi hoparlörü patlatırcasına çıkıyor. Çok küçük ve saçma bir bug. Yine diyelim üst üste gelen bildirimlerden arada birkaçının sesi çok fazla çıkıyor.

iPhone 11 kullanıyorum söylediklerinizden sadece güncellenecekmiş gibi gözüken ama tıklayınca açılana denk geldim oda güncellediğim uygulamaların bazılarında güncellenmiş olmasına rağmen öyle oluyordu benim için bir problem yok. Kilidi açmak için kaydırın olanı değil de şu anki hali daha güzel bence.

Özellikle 10K bandında telefon alınıp bug görmek kadar sinir bozucu bir şey bilmiyorum ben :)
iOS 11 ilk çıktığında çok sorunlu bir sürümdü ben de yüklemek için ek güncellemelerin çıkmasını beklemiştim. Sonra iOS 12 ile toparladılar bence ama küçük küçük bug'lar devam etti hep. Bunlardan en saçma olanı iOS 14 çıktığında arayan kişiyi yanlış göstermesiydi. Bu kabul edilemez bir bug.

Zaten sınırlı ve sade bir yazılımda böyle küçük hatalar yapmaları ilginç. Şuan iOS 14.4 kullanıyorum SE 2020'de. Bildirim ve kamera deklanşör seslerinde dengesizlik vardı hala düzeltilmemiş. Portre modunda fotoğraf çekerken 5 basıştan birinde deklanşör sesi hoparlörü patlatırcasına çıkıyor. Çok küçük ve saçma bir bug. Yine diyelim üst üste gelen bildirimlerden arada birkaçının sesi çok fazla çıkıyor.
Evet haklısınız . Umarım en kısa sürede düzelir.
iPhone 11 kullanıyorum söylediklerinizden sadece güncellenecekmiş gibi gözüken ama tıklayınca açılana denk geldim oda güncellediğim uygulamaların bazılarında güncellenmiş olmasına rağmen öyle oluyordu benim için bir problem yok. Kilidi açmak için kaydırın olanı değil de şu anki hali daha güzel bence.
Evet olabilir .
Özellikle başka forumlarda okumuştum model fark etmeksizin cihazlarda güncelleme sonrası kamera karanlık modda kalıyormuş. Apple gibi firmaya yakıştıramadığım bir şey.
Bazı insanlar bu durumu yaşamışlar.
iPhone 4'ümde bug gördüğümü hatırlamıyorum bile.
Yok mu böyle ilginç bug yaşıyanlar ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı