IOS 12 Hızlı şarj bitmesi

i72670qm

Hectopat
Arkadaşlar şu IOS 12 ilk çıktığında güncelleyenlerdenim, şuan da güncel sürümü kullanıyorum. Güncellediğimden beri şarjım çok hızlı gidiyor. Pil sağlığım %87 yazın %92 idi. iPad şarj aleti ile şarj ediyorum 2.4 A 12V anladığıma göre bu bataryamın ömrünü öldürmüş. Ama sadece bi şarj aletinin bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum. Sizde de var mı aynı sorun?
Son olarak bu konuyu yazarken %2 şarjım gitti. Ve sadece safaride takılmış olmama rağmen 55 dakika içinde %15 şarjım azaldı.

İphone 6+ kullanıyorum. Kullandığım sürüm (12.1.3) en güncel sürüm.
Önceden hiç sorun yaşamazdım 2 gün şarjı bitmeden kullanırdım. Artık telefüslerde oyun oynuyorum mesela 10 dakika boyunca %8-9 şarjım gidiyor, arkadaşımla aynı anda oynuyoruz onda %2-3 şarj gidiyor. Onun telefonu Mate 10 Lite. Benim telefon performans olarak falan her şey olsun ondan güçlü ama şarjım çok hızlı bitiyor. Ayarlar düşükte olmasına rağmen. Hem de arkadaşımın ayarları benimkinden bir tık daha yüksek.

İphone 6+ kullanıyorum. Kullandığım sürüm (12.1.3) en güncel sürüm.
Önceden hiç sorun yaşamazdım 2 gün şarjı bitmeden kullanırdım. Artık telefüslerde oyun oynuyorum mesela 10 dakika boyunca %8-9 şarjım gidiyor, arkadaşımla aynı anda oynuyoruz onda %2-3 şarj gidiyor. Onun telefonu Mate 10 Lite. Benim telefon performans olarak falan her şey olsun ondan güçlü ama şarjım çok hızlı bitiyor. Ayarlar düşükte olmasına rağmen. Hem de arkadaşımın ayarları benimkinden bir tık daha yüksek.
Ayarlar>Pil>Pil Sağlığı'na bakar mısınız? Onun dışında yeni gelen güncellemeler 7 ve üzerine geldiğini düşünürsek bu güncelleştirmeler bataryayı ve performansı olumsuz etkiliyor olabilir. Karşılaştırdığınız telefon bir Android ve 6 Plus'a göre 3 yıl sonra çıkmış bir telefon.

Ayarlar>Pil>Pil Sağlığı'na bakar mısınız? Onun dışında yeni gelen güncellemeler 7 ve üzerine geldiğini düşünürsek bu güncelleştirmeler bataryayı ve performansı olumsuz etkiliyor olabilir. Karşılaştırdığınız telefon bir Android ve 6 Plus'a göre 3 yıl sonra çıkmış bir telefon.
Pil sağlığımı yukarıda belirtmiştim, bu yaz %92 idi şuan %87.
Arkadaşlar sorun çözülmüştür. Kullandığım iPad şarj aletini bırakıp telefonun kendi şarj aletini kullanmaya başladım. 2 şarj döngüsünden sonra 3 saatte %17 şarjım gitti. Burdan herkese duyurulur iPad şarj aleti uzun vadede zarar veriyor.
Pil sağlığımı yukarıda belirtmiştim, bu yaz %92 idi şuan %87.
Arkadaşlar sorun çözülmüştür. Kullandığım iPad şarj aletini bırakıp telefonun kendi şarj aletini kullanmaya başladım. 2 şarj döngüsünden sonra 3 saatte %17 şarjım gitti. Burdan herkese duyurulur iPad şarj aleti uzun vadede zarar veriyor.
Not: 3 saat boyunca hücresel veri LTE olarak açıktı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı