iOS 13.1.3 bildirim gelmiyor

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl düzelttiğinizi söyler misiniz düzeldiyse.Benim yazılımım da 13.1.3.Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum.

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl düzelttiğinizi söyler misiniz düzeldiyse.Benim yazılımım da 13.1.3.Fabrika ayarlarına döndürmek istemiyorum.

Dostum 13.3.1 sürümü çıktı sen telefonu güncelle bence düzelecektir.

Aynı sorun bende de var. İphone 11 kullanıyorum ve bahsettiğiniz tüm çözüm yollarını denedim ve bir türlü olmuyor.
Destek ekibi ile de görüştüm telefonu sıfırladık yeni yazılım kurduk whatsapp kaldırdık yeniden kurduk olmadı Whatsapp'a mail attım yine olmadı adamlar aynı şeyleri söyleyip duruyorlar zaten ben o yolları denedim.

Bunlara ek birde bende ısınma ve klavye seslerinde kısılmalar oluyordu aynı zamanda parlaklık kendi kafasına göre hareket ediyor. Tüm bu sorunlar hala devam ediyor son yazılımı kullanmama rağmen biraz önce tekrar mail attım instagramda'da olduğuna dair. Geri dönüş olduğunda ya da sorunun çözümünü bulabilirsem buradan paylaşırım.

merhaba bu sorunu nasıl çözdünüz benim telefonda ayni şekilde öyle oldu lütfen cevaplarmisiniz

Merhaba güncelleme gelince kendiliğinden çözüldü telefonunuzun sürümü güncelmi
şimdi en son sürümü güncelledim ama çare olmadı hala bildirimler gelmiyor ama wifi baglandıgında geliyor normal internete baglandıgında gelmiyor, ne yapabilirim başka nasıl çözülür bu problem

Bilgisayara iTunes yükleyip telefonu yedekleyin, yedekleme bitince iTunes’dan Restore iPhone tuşuna basın. iTunes ipsw dosyasını indirip en son sürümde telefonu sıfırlayacaktır. Sıfırlama işlemi bitince yedekten geri yükleyin. Bu sayede hiçbir veriniz kaybolmadan sıkıntı düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…