L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 11 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, iOS 14.6 kullanıyorum. Kilit ekraninda her tarafa kayiyor ekran fakat saga kaydirinca kameraya girmiyor. Nedeni nedir?
Arkadaşlar, iOS 14.6 kullanıyorum. Kilit ekraninda her tarafa kayiyor ekran fakat saga kaydirinca kameraya girmiyor. Nedeni nedir?
Çözüm L L Leka 11 Temmuz 2021 MacTavish53 dedi: Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları buradan İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’nı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Ekran suresini komple kapattim ben. Kendi kendine duzeldi arkadaslar.
MacTavish53 dedi: Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları buradan İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’nı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Ekran suresini komple kapattim ben. Kendi kendine duzeldi arkadaslar.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 11 Temmuz 2021 #2 Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları buradan İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’nı devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları buradan İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’nı devre dışı bırakın.
KS KS L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 11 Temmuz 2021 #3 MacTavish53 dedi: Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları buradan İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’nı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Ekran suresini komple kapattim ben. Kendi kendine duzeldi arkadaslar. Son düzenleme: 12 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
MacTavish53 dedi: Ayarlar > Ekran Süresi > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları buradan İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları’nı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Ekran suresini komple kapattim ben. Kendi kendine duzeldi arkadaslar.