Rehber iOS 15.0-17 palen1x ile Jailbreak Rehberi

iPhone 6 kullandığımdan ve s sürümlerini bilmediğimden bir yorum yapamıyorum fakat iPhone 6S için artık sürüm düşüremezsiniz.

Aynı zamanda benim yaptığım şey sürüm yükseltmek değil, sürümü yüksek göstertmekti.

Legizmo kincaid kullanın. Chariz hesabınızdan 5 dolara satın alabilirsiniz:

Jailbreak olmaz mı bir de korkuyorum hocam yapsam ne olur çünkü ben deneme amaçlı 15 betaya geçmiştim ve bir daha geçmedim o yüzden sorunlar çıkıyor 15.7.6 yapsam performansı çok düşecek.

Jailbreak olmaz mı bir de korkuyorum hocam yapsam ne olur çünkü ben deneme amaçlı 15 betaya geçmiştim ve bir daha geçmedim o yüzden sorunlar çıkıyor 15.7.6 yapsam performansı çok düşecek.
Korkmayın hocam, telefonunuzu iTunes ile bilgisayara yedekleyin, rahat olursunuz o zaman.

Şu anda hangi iOS sürümünü kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Korkmayın hocam, telefonunuzu iTunes ile bilgisayara yedekleyin, rahat olursunuz o zaman.

Şu anda hangi iOS sürümünü kullanıyorsunuz?

Aynı halen TAA yazdığım günfen beir değiştiremedim 15.0 beta beta olmasa iyi olurdu ya size demek istediğim 13'te kullanırım sıkıntı yok Instagram whasap YouTube birkaç oyun açsın TikTok falan yeter zaten en performanslı 6S için ne olur Jailbreak yaparım olmadı.

Aynı halen TAA yazdığım günfen beir değiştiremedim 15.0 beta beta olmasa iyi olurdu ya size demek istediğim 13'te kullanırım sıkıntı yok Instagram whasap YouTube birkaç oyun açsın TikTok falan yeter zaten en performanslı 6S için ne olur Jailbreak yaparım olmadı.
Sürümünüzü iOS 15.7.8'e güncelleyin. Betada kullanmamanız gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı