iOS 15.2.1 güncellemesi sorunlu mu?

SE 20 kullanıyorum. Benchmark skorları fena değil. Güncellesem mi güncellemesem mi aşırı kararsız kaldım. Ne tavsiye edersiniz?
 
iPhone 6S'ten geçtim kesinlikle önermiyorum telefon kasmaya başladı. Kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Öneren de art niyetlidir!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iPhone 11 kullanıcısıyım ve 14.8.1'den 15.2.1'e geçmeli miyim karar veremedim, önerilerinizi rica ederim.
Saygılar.

Kendi gözlemimdede batarya daha fazla tükettiğini fark ettim eski sürümleri çekemediğim için güncelliyorum durmadan ama sana önermem 15 daha oturmadan tam.
iPhone 6S'ten geçtim kesinlikle önermiyorum telefon kasmaya başladı. Kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Öneren de art niyetlidir!

Araştırma yaptıkça pişman olan telefonunda sorun olan insanlar gördüm.
 
6S diyorum modeli sırf böyle yorumlar için bilerek belirttim öncesinde.

Dostum 6S de olsa 7 de olsa o cihazlar hala tam performans çalışıyor ben de iPhone 11'in yanında 6S kullanıyorum son sürümde ve hiçbir sorunu yok. Dediğim gibi pil değiştirmezsen bu cihaz iOS 10'da da kasacak zaten.
 
Öyle bir durum söz konusu değil. Pil sağlığı artık haşat olmuş ya da çakma batarya takılmış telefonları kullananlar o tarz yorumlar yapıyor. Yoksa 6S'te bile iOS 15 akıcı çalışıyor.

Doğru iPhone SE kullanıyorum (1. nesil) eski telefonum Redmi Note 8'den bile daha akıcı olduğunu söyleyebilirim.
 

Geri
Yukarı