iOS 16.2 Güncellemesi Çıktı! İşte Yenilikleri

@Beck hocam deneyimlerini bize anlatabilme şansın var mı? 16.1.2 kullanıyorum ve geçmek ile geçmemek arasında kaldım.
Deneyimleyen arkadaşlar güncel olarak bilgi paylaşımı yapabilirler mi?

16.1.1 deyim bende merak ediyorum :)
Öncellikle şimdiden güncellemeyi indirmeye başlayın derim. Eğer iOS 16'ya çoktan geçtiyseniz kesinlikle güncelleyin derim. iOS 16 için şuana kadar gelmiş en stabil ve en performanslı sürüm diyebilirim. Çok memnunum eski sürümlerde ara ara sorun, hata yaşasamda güncellediğim günden beri en ufak bir hata ile karşılaşmadım. Stabilitesinden hiç ödün vermedi. Pil performansı gerçekten çok iyi seviyede uzun süre kullanmama rağmen pil önceki sürümlere göre daha uzun gitmekte. Eğer iOS 16 kullanıyorsanız güncellememek için sebebiniz yok. Ama eğer henüz iOS 16'ya geçmemişseniz geçilir mi o size kalmış. Açıkcası iOS 16'dan önce biraz iOS 15.7 kullanıp sonrasında iOS 16'ya geçmiştim. Düz iOS 16'nın performansı iOS 15.7'ye göre rezaletti. Ancak bu sürüm iOS 16.2 bambaşka çok keyifli kullanması geçin derim.

Öncellikle şimdiden güncellemeyi indirmeye başlayın derim. Eğer iOS 16'ya çoktan geçtiyseniz kesinlikle güncelleyin derim. iOS 16 için şu ana kadar gelmiş en stabil ve en performanslı sürüm diyebilirim. Çok memnunum eski sürümlerde ara ara sorun, hata yaşasamda güncellediğim günden beri en ufak bir hata ile karşılaşmadım. Stabilitesinden hiç ödün vermedi. Pil performansı gerçekten çok iyi seviyede uzun süre kullanmama rağmen pil önceki sürümlere göre daha uzun gitmekte. Eğer iOS 16 kullanıyorsanız güncellememek için sebebiniz yok. Ama eğer henüz iOS 16'ya geçmemişseniz geçilir mi o size kalmış. Açıkçası iOS 16'dan önce biraz iOS 15.7 kullanıp sonrasında iOS 16'ya geçmiştim. Düz iOS 16'nın performansı iOS 15.7'ye göre rezaletti. Ancak bu sürüm iOS 16.2 bambaşka çok keyifli kullanması geçin derim.

Şu an 16.1. 1 kullanıyorum sabah güncelleyeceğim hocam bilgi için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı