Hocam yapabiliyorsanız ben de bir görmek isterim.Hocam istiyorsanız animasyonları vs. Ekran kaydı ile atabilirim Technopat buna izin veriyorsa.
Hocam yapabiliyorsanız ben de bir görmek isterim.Hocam istiyorsanız animasyonları vs. Ekran kaydı ile atabilirim Technopat buna izin veriyorsa.
iPhone 11 hocam.
Hocam yapabiliyorsanız ben de bir görmek isterim.
Hocam sana tavsiyem yedeğini alıp ITunes'dan dfu mod ile sıfırla.16.5 sürümünde ufak tefek bir iki hata olabilir ama performans ve akıcılık olarak gayet iyi.
İzledim hocam. Animasyonlar 16.4’ e göre biraz daha yavaş geldi gözüme. Bunu da ben cok sevmem. Teşekkür ederim.Hocam umarım yapabilmişimdir, Technopat izin vermiyordu direkt göndermeye, ben farkı hissettim bakalım siz görebilecek misiniz?
RPReplay_Final1684947072.mp4
drive.google.com
Hocam bilgisayarda BIOS ayarı yaparken bir tık fazla kaçırdım BIOS pilini çıkartıp takmam gerekiyor ve ben ona üşeniyorumdüzelttiğim zaman mutlaka yapacağım teşekkürler.
İzledim hocam. Animasyonlar 16.4'e göre biraz daha yavaş geldi gözüme. Bunu da ben cok sevmem. Teşekkür ederim.
Hocam biraz geç yazıyorum kusura bakmayın. Şarj kısmında bir artısı veya eksisi var mı? Daha fazla pil tüketimi gibi bir şey farkettiniz mi?Rica ederim hocam.
Hocam biraz geç yazıyorum kusura bakmayın. Şarj kısmında bir artısı veya eksisi var mı? Daha fazla pil tüketimi gibi bir şey fark ettiniz mi?
Beklemedeyim hocam.Estağfurullah hocam, pil konusunda pil sağlığım %99, pil konusunda pek bir şey fark edemedim, akşama daha iyi bir şekilde test edip yazarım hocam.
Eyvallah hocam, cansınız. Aldığım telefon güncellemeleri pek kaldırıcak gibi değil test etmeden herhangi bir şey değiştirmek istemiyorumTest ettim hocam, pil olarak neredeyse hiçbir değişiklik yok gibi bir şey, yani ben bir şey fark edemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.