IOS 16.5.1 iyi mi?

Bana da haber salın hocam. iOS 16.4.1'den selam✋

Bence gitgide performans düşürüyor bu güncellemeler.

Hocam ileriki iOS 16 sürümlerinde ne olur bilemem ama şu anlık uygulamalar desteklerini iOS 16.5'ten kesene kadar iOS 16.5'te kalmayı düşünüyorum :D bence de performans düşürüyor bu güncellemeler.

Arada bir DFU ile güncellemek iyi oluyor özellikle performans düşüşleri olduğunda.

Zaten iOS 16.5'e geçtiğimde DFU mod ile sıfırlamıştım cihazı, bir şey değişmemişti.

iPhone 11 cihazım da iOS 16.5 yüklü. Instagram da Reels izlerken batarya tarafından çok ısınıyor. Rahatsız edecek derece ısınıyor bu sorunu başka yaşayan var mı? Çözüm önerisi nedir?

Bendensiniz, İOS güncellemelerinde bombalama atlasamda PC'me öyle davaranmıyorum.
Ben bilgisayarı güncellemeye üşeniyorum, sürücü güncellemesi yapmaya bile üşendiğim zamanlar oluyor :)

iPhone 11 cihazım da iOS 16.5 yüklü. Instagram da Reels izlerken batarya tarafından çok ısınıyor. Rahatsız edecek derece ısınıyor bu sorunu başka yaşayan var mı? Çözüm önerisi nedir?

Bende iPhone 11 kullanıyorum ve bende de ısınıyor, ama çok rahatsız edecek derecede değil. @Erenk1905 harbiden siz ne yaptınız hocam?

Bende iPhone 11 kullanıyorum ve bende de ısınıyor, ama çok rahatsız edecek derecede değil. @Erenk1905 harbiden siz ne yaptınız hocam?

Sizde de batarya da kullanım süresi azaldı mı? 16.4.1 ‘ e göre epey bir batarya da hızlı tükenme durumu var.

Dosya Ekleri

• IMG_0383.png
    IMG_0383.png
    94,6 KB · Görüntüleme: 82

iOS 16.5.1'e güncelledim. İlk izlenimlerim gayet olumlu bir sürüm olduğu yönünde. Yine de 1 hafta geçtikten sonra net bir yorum yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı