@Erenk1905@676236 bize aktarabileceğiniz bilgileriniz neler? Özellikle şu ekran görüntüsü alırken bug’a girip shortcut ekranını göstermeden fotograflara kaydetme sorunu çözüldü mü?
@Erenk1905@676236 bize aktarabileceğiniz bilgileriniz neler? Özellikle şu ekran görüntüsü alırken Bug'a girip shortcut ekranını göstermeden fotograflara kaydetme sorunu çözüldü mü?
iOS 16.6 bir önceki sürüme göre daha akıcı. Isınma olayı da normal seviyede. Batarya konusunda değişen bir şey yok. Bahsettiğin sorunu az önce denedim. Ekran görüntüsü aldıktan sonra ekranda gösterip öyle kaydediyor. Bahsettiğin bug olayını çözmüşler. Not: Cihazda uygulama kaydırırken titremeler oluyordu. Ben bunu Pro Motion kaynaklı zannediyordum. Bu titremenin sebebi Dark mode muş. Şu anda cihazı açık modda kullanıyorum. Titreme ya da takılma yok. Yağ gibi akıyor.
iOS 16.6 bir önceki sürüme göre daha akıcı. Isınma olayı da normal seviyede. Batarya konusunda değişen bir şey yok. Bahsettiğin sorunu az önce denedim. Ekran görüntüsü aldıktan sonra ekranda gösterip öyle kaydediyor. Bahsettiğin bug olayını çözmüşler. Not: Cihazda uygulama kaydırırken titremeler oluyordu. Ben bunu Pro Motion kaynaklı zannediyordum. Bu titremenin sebebi Dark mode muş. Şu anda cihazı açık modda kullanıyorum. Titreme ya da takılma yok. Yağ gibi akıyor.
Aynen hocam, pil kullanımıma baktığımda herhangi bir fark göremedim.
10 saat 21 dakika açık ekran süresi, 12 dakika da ekran boştayken verdiği süre var.
Bug sorununu çözmüşler, Dark mod takılmalar var ama açıkta kullanıyorum bende.
Aynen hocam, pil kullanımıma baktığımda herhangi bir fark göremedim.
10 saat 21 dakika açık ekran süresi, 12 dakika da ekran boştayken verdiği süre var.
Bug sorununu çözmüşler, Dark mod takılmalar var ama açıkta kullanıyorum bende.