IOS 16.6 sürümü nasıl?

iOS 16.6’yı deneyenler kullanımda farkettiği şeyleri buraya aktarabilir mi?

Sorunlar devam mı ediyor? Değiştirilen bir şey var mı?
Ben geçtim bir fark göremedim.

Benim pil sağlığım %82’de haliyle her türlü kötü ama 16.5’de bariz daha fazla batarya tüketimi vardı. 16.6 ile biraz daha düzgün tüketiliyor.
Batarya tüketimini fark etmedim çok fark etmiyor galiba.

@Erenk1905 @676236 bize aktarabileceğiniz bilgileriniz neler? Özellikle şu ekran görüntüsü alırken bug’a girip shortcut ekranını göstermeden fotograflara kaydetme sorunu çözüldü mü?

@Erenk1905 @676236 bize aktarabileceğiniz bilgileriniz neler? Özellikle şu ekran görüntüsü alırken Bug'a girip shortcut ekranını göstermeden fotograflara kaydetme sorunu çözüldü mü?

iOS 16.6 bir önceki sürüme göre daha akıcı. Isınma olayı da normal seviyede. Batarya konusunda değişen bir şey yok. Bahsettiğin sorunu az önce denedim. Ekran görüntüsü aldıktan sonra ekranda gösterip öyle kaydediyor. Bahsettiğin bug olayını çözmüşler. Not: Cihazda uygulama kaydırırken titremeler oluyordu. Ben bunu Pro Motion kaynaklı zannediyordum. Bu titremenin sebebi Dark mode muş. Şu anda cihazı açık modda kullanıyorum. Titreme ya da takılma yok. Yağ gibi akıyor.

Aynen hocam, pil kullanımıma baktığımda herhangi bir fark göremedim.
10 saat 21 dakika açık ekran süresi, 12 dakika da ekran boştayken verdiği süre var.
Bug sorununu çözmüşler, Dark mod takılmalar var ama açıkta kullanıyorum bende.

Dark mode un sunduğu avantaj 20-30dk fazla pil. Yarım saat fazla pil için akıcılığı bozmaya değmez.

16.6’ya güncelledim. Şu an anormal bir isinma mevcut onun disinda sorun yok. Belki de zamanla düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…