IOS 16.6 sürümü nasıl?

Benim telefonum da değişen bir şey olmadı. Günlük kullanımda ısınma azaldı, biraz da performansı arttı. Sonuçta iOS 16 kendisi yine bir. Ama önceki sürümlerden iyidir. 16.7 çıkınca DFU ile kurup iOS 17.7 çıkana kadar güncellememeyi düşünüyorum.

Benim telefonum da değişen bir şey olmadı. Günlük kullanımda ısınma azaldı, biraz da performansı arttı. Sonuçta iOS 16 kendisi yine bir. Ama önceki sürümlerden iyidir. 16.7 çıkınca DFU ile kurup iOS 17.7 çıkana kadar güncellememeyi düşünüyorum.

Hocam internette pek bir şey bulamadım performansı arttı derken sadece animasyonları vs. mi değişti yoksa direkt uygulama açılış hızları falan mı arttı?

@PossibleTurco alo? :D

Son düzenleme:
Hocam internette pek bir şey bulamadım performansı arttı derken sadece animasyonları vs. mi değişti yoksa direkt uygulama açılış hızları falan mı arttı?

@PossibleTurco alo? :D
Hocam bir gün daha kullanıp net bir yorum yapmak istedim o yüzden cevap veremedim, kusura bakmayın. Bence iyi ya 16.6 sürümü. 16.5’e göre daha akıcı geliyor bana. Uygulama açılışları falan düzeldi gibi. 16.5’de gereksiz bir hantallık vardı. Güncelleyin gitsin derim hatta DFU ile 16.6’yı temiz şekilde kurup kullanırsanız daha da stabil performans alabilirsiniz. Ben kaç yıllık yedekle kullanmama rağmen iyi. Bir takılma veya aksaklık görmedim şimdiye kadar.

Hocam bir gün daha kullanıp net bir yorum yapmak istedim o yüzden cevap veremedim, kusura bakmayın. Bence iyi ya 16.6 sürümü. 16.5'e göre daha akıcı geliyor bana. Uygulama açılışları falan düzeldi gibi. 16.5'te gereksiz bir hantallık vardı. Güncelleyin gitsin derim hatta DFU ile 16.6'yı temiz şekilde kurup kullanırsanız daha da stabil performans alabilirsiniz. Ben kaç yıllık yedekle kullanmama rağmen iyi. Bir takılma veya aksaklık görmedim şimdiye kadar.

Tamamdır hocam teşekkürler. Ayrıca batarya da bir iyileşme var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı