IOS 16.6 sürümü nasıl?

Şu anda yanlış bilmiyorsam iOS 16.7 betası yok, iPhone 15 ve iOS 17'nin çıkmasına da az kaldı, yani iOS 16.7 çıkmayacak büyük ihtimalle. Şu anda iOS 16.5 kullanıyorum ve ısınma problemi dışında hiçbir problem yok. Ya iOS 16.5'te kalacağım ya da iOS 17'ye geçeceğim gibi duruyor.

Lens geçişlerinde, fotoğraftan videoya ya da videodan fotoğrafa geçerken buğulanma yerine gri ekran sorunu iOS 17 beta 8'de de var bu arada. Hâlâ düzeltmemeleri ilginç.

Lens geçişlerinde, fotoğraftan videoya ya da videodan fotoğrafa geçerken buğulanma yerine gri ekran sorunu iOS 17 beta 8'de de var bu arada. Hâlâ düzeltmemeleri ilginç.
Düzeltmelerini umuyoruz. Can sıkıcı durum.

Açık ekran süresi 11 saat 34 dk kadar arkadaşlar neresi az anlamadım. 16.6 sürümünü kullanıyorum şu an. iPhone 14 Pro kullanıyorum, şu anda normal seyrediyor.

Düzeltmelerini umuyoruz. Can sıkıcı durum.

Beğenmedim atmanız da ilginç doğrusu, iPhone 14 Pro kullanıyorum ve sizin söylediğiniz sorunu yaşamadım! Ve aldığım açık ekran süresini de paylaştım! Bakıp doğru olup olmadığından emin olduktan sonra beğenmedim atarsınız!

Son düzenleme:

Hocam zaten iPhone 14 Pro veya Pro Max'de 10 saatin altında ekran süresi alan yoktur herhalde, yani bunu iPhone 14 Pro kullanıp neresi az demek @scnt25'e yanlış geldi herhalde.

Hocam zaten iPhone 14 Pro veya Pro Max'de 10 saatin altında ekran süresi alan yoktur herhalde, yani bunu iPhone 14 Pro kullanıp neresi az demek @scnt25'e yanlış geldi herhalde.

Bilmiyorum, son zamanlar insanlar iyice tuhaflaşmış.
Kullanmadığımız bir cihaz ile alakalı yorum yapmış olsam, haklı diyeceğim.
Kaç aydır da İphone 14 Pro kullanıyorum, pil sağlığım hala %100 olduğunu da belirtebilirim!

Dosya Ekleri

• IMG_0967.png
    140 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Açık ekran süresi 11 saat 34 dk kadar arkadaşlar neresi az anlamadım. 16.6 sürümünü kullanıyorum şu an. iPhone 14 Pro kullanıyorum, şu anda normal seyrediyor.
Sen sorun yasamayinca baskalari da yasamayacak diye bir kaide yok biliyorsun degil mi?

Sen sorun yasamayinca baskalari da yasamayacak diye bir kaide yok biliyorsun degil mi?

Ben zaten orada diyorum ki, sizin abarttığınız kadar sorun yaşamıyorum diyorum.
iPhone 14 Pro güçlü biliyorsunuz, arkadaşların ne kullandığını bilmiyorum.
Söylemeye çalıştığım olay ben sorun yaşamıyorum, başka kullanıcılar yaşayabilir.
Cihazları'nın ne olduğu da önemli bir detay, sizde bunu biliyor olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…