iOS 16 betayı indirmeyi Apple onayladı mı?

Evet Public Beta, Developer Beta ve Release Candidate denilen tüm beta sürümleri Apple yayınlıyor. Ama onaylama yada onaylamama diye bir durum yok. Son kullanıcının isteğine kalmış bir şey yükleyip yüklememek. iPhone 12 cihazıma ilk çıktığı an iOs 16 developer beta yüklemiştim şimdi ise public betanın 3. Sürümünü kullanıyorum.
 
Evet public beta, developer beta ve release candidate denilen tüm beta sürümleri Apple yayınlıyor. Ama onaylama ya da onaylamama diye bir durum yok. Son kullanıcının isteğine kalmış bir şey yükleyip yüklememek. iPhone 12 cihazıma ilk çıktığı an iOS 16 developer beta yüklemiştim şimdi ise public betanın 3. sürümünü kullanıyorum.

iPad Pro 3.nesil var bende 16 ya yüklesem sıkıntı olur mu?
 
iPad Pro 3.nesil var bende 16 ya yüklesem sıkıntı olur mu?
iPad'e iOs değil iPad Os yükleniyor, bu karışıklığı giderelim ilk önce.😇
Sıkıntı olur mu olmaz mı bilemem. Zira yüklenecek olan yazılım beta yani hatalar olabilir, sorunlar olabilir. İnternetten cihazınızın model numarası ve yüklemek istediğiniz sürümü birlikte aratarak diğer kullanıcıların ne gibi sorunlarla karşılaştığını yada şaşırtıcı şekilde mükemmel çalıştığını vs öğrenebilirsiniz.
Verilerinizi kaybetme riskiniz ve az yada çok sayıda önemli önemsiz hatalar ve pil sorunları ile karşılaşmanız muhtemel. En iyi seçenek 1-2 ay daha bekleyerek son kullanıcıya yayınlanacak kararlı sürümü yüklemeniz.
Sıkıntıdan kasıt "cihazım bozulur mu?" yada "garanti dışı kalır mı? ise hayır böyle bir şey olmaz.
 
IPad'e iOS değil iPad OS yükleniyor, bu karışıklığı giderelim ilk önce.😇
Sıkıntı olur mu olmaz mı bilemem. Zira yüklenecek olan yazılım beta yani hatalar olabilir, sorunlar olabilir. İnternetten cihazınızın model numarası ve yüklemek istediğiniz sürümü birlikte aratarak diğer kullanıcıların ne gibi sorunlarla karşılaştığını ya da şaşırtıcı şekilde mükemmel çalıştığını vs öğrenebilirsiniz.
Verilerinizi kaybetme riskiniz ve az ya da çok sayıda önemli önemsiz hatalar ve pil sorunları ile karşılaşmanız muhtemel. En iyi seçenek 1-2 ay daha bekleyerek son kullanıcıya yayınlanacak kararlı sürümü yüklemeniz.
Sıkıntıdan kasıt "cihazım bozulur mu?" ya da "garanti dışı kalır mı? İse hayır böyle bir şey olmaz.

Peki siz 16 ya yükselttiniz mi yükselttiyseniz ne gibi sorunlarla karşılaştınız.
 

Geri
Yukarı