iOS 17.1 sonrası iPhone 11 kapandı ve şarj olmuyor

Xeeno

Hectopat
Selam, birkaç gün önce telefonumu iOS 17.1'e güncelledim. Bir saat önce telefonumun şarjı bitti ve şarja taktım, ama telefon şarj almıyor, biraz araştırdım ve diğer kullanıcıların da güncelleme sonrası şarj sorunu yaşadığını gördüm. Şu an telefon kapandı ve açamıyorum ne yapabilirim (şarj cihazım orijinal)

Ses açma, kısma ve güç tuşlarına basarak hard reset atın. (Dipnot, çalışmayabilir)

Eğer üstteki olmadıysa iOS 17.1.2 (21B101)'ye iTunes'le geçiş yapın.

Cihazın direkt şarjı bittiyse evet ama bu bug şarj alırken kablosuz şarjı etkilemiyor bir şekilde kablosuz şarj etme imkanı varsa kablosuz şekilde eder sonrasında DFU'ya alırsa güncellemeyi cihaza kurabilir.
Şarj olmadan cihaz DFU'ya geçmez.

Elinizde başka şarj cihazı varsa onlarla deneyin. Buna rağmen şarj olmuyorsa servise götürün.

Şarj olmadan cihaz Dfu'ya geçmez.

Elinizde başka şarj cihazı varsa onlarla deneyin. Buna rağmen şarj olmuyorsa servise götürün.

Şu an deneyebileceğim başka şarj aleti yok.

Selam, birkaç gün önce telefonumu iOS 17.1'e güncelledim. Bir saat önce telefonumun şarjı bitti ve şarja taktım, ama telefon şarj almıyor, biraz araştırdım ve diğer kullanıcıların da güncelleme sonrası şarj sorunu yaşadığını gördüm. Şu an telefon kapandı ve açamıyorum ne yapabilirim (şarj cihazım orijinal)

Type-C ile abimin laptopuna bağladığımda sorunu çözdüm şarjı tamamlanınca güncelleme yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı