iOS 17.2 Beta, Dışarıdan Uygulama Yükleme Desteği ile Gelebilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iOS 17.2 Beta Dışarıdan Uygulama Yükleme

Apple, Avrupa Birliği (AB)’nin Dijital Piyasalar Yasası (DMA) antitröst mevzuatı sebebiyle iOS cihazlara dışarıdan uygulama yükleme desteği sunmak zorunda kalacak. Son olarak 9to5Mac, iOS 17.2 beta kodunda, şirketin gerçekten de App Store dışındaki kaynaklardan iOS cihazlara dışarıdan uygulama yükleme desteğini sunma hazırlığında olduğuna dair kanıtlar buldu. Dışarıdan uygulama yükleme ile App Store gibi resmi bir […]

Devamı: iOS 17.2 Beta, Dışarıdan Uygulama Yükleme Desteği ile Gelebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Zaten Altstore, Sideload gibi uygulamalar ile .IPA dosyaları yükleyebiliyorduk. Ne değişecek ki şimdi?
Yanılmıyorsam söylediğin yöntemleri eski iPhone'larda veya IOS sürümlerinde yapabiliyorsun ama iPhone 10 ve sonrasında özellikle güncel IOS versiyonlarında olmuyor diye biliyorum. Değişecek şeyin ise Apple tarafından resmi bir yolla dışarıdan uygulama yükleyebilmek olacağı. Tabii eğer böyle bir şey yapılırsa.

Yanılmıyorsam söylediğin yöntemleri eski IPhone'larda veya iOS sürümlerinde yapabiliyorsun ama iPhone 10 ve sonrasında özellikle güncel iOS versiyonlarında olmuyor diye biliyorum. Değişecek şeyin ise Apple tarafından resmi bir yolla dışarıdan uygulama yükleyebilmek olacağı. Tabii eğer böyle bir şey yapılırsa.

iPhone 7 oluyor mu acil lazımda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluyor diye biliyorum.
Yanılmıyorsam söylediğin yöntemleri eski iPhone'larda veya IOS sürümlerinde yapabiliyorsun ama iPhone 10 ve sonrasında özellikle güncel IOS versiyonlarında olmuyor diye biliyorum. Değişecek şeyin ise Apple tarafından resmi bir yolla dışarıdan uygulama yükleyebilmek olacağı. Tabii eğer böyle bir şey yapılırsa.
Peki 10 App ID limiti kalkar mı?

iOS 17'nin son sürümünde bile jailbreak olmadan yapılabiliyor. Aşırı basit.

Büyük ihtimalle yapılıyor ama IOS sürümün çok önemli. Ben hiç yapmadım internetten araştırıp bulabilirsin.
Önemli falan değil. iOS 17.1 sürümünde yaptım en son jailbreak olmadan ama 17.1.1 sürümünde bozuldu. 1 hafta öncesine kadar yapılabiliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı