iOS 17 betasına geçilmeli mi?

Mudymug

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD
Merhaba. iPhone 13 Pro Max kullanıyorum ve şu anki iOS 16'da oldukça stabil ve düzgün çalışıyor. Aynı zamanda iOS 17 betasına katıldım ve iOS 17'yi de merak ediyorum. Sizce geçmeye değer mi? Stabil midir veya pil ve performans optimizasyonu iyi mi, önerir misiniz?

Merhaba. iPhone 13 Pro Max kullanıyorum ve şu anki iOS 16'da oldukça stabil ve düzgün çalışıyor. Aynı zamanda iOS 17 betasına katıldım ve iOS 17'yi de merak ediyorum. Sizce geçmeye değer mi? Stabil midir veya pil ve performans optimizasyonu iyi mi, önerir misiniz?

Kesinlikle geçilmemeli. Beta olduğu için bir sürü hata var.

Önermem. Beta sürümde çok farklı sıkıntılar yaşanabilir. Ben kurdum ilk 3 gün sıkıntı yoktu. 4. gün telefon görüşmesini bitirdim ve depolama doldu hatası verdi. Halbuki depolamanın yarısından çoğu boştu vs. Beta sürümün ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Hocam telefonum delirdi size öyle söyleyeyim, geçmenizi önermem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı