Çözüldü iOS 17 cihazdan iOS 15 cihaza nasıl geçiş yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Boşluk
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı
• Intel Core i7 13700K İşlemci
• GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek
• Asus Prime Z790-A Anakart
• Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2
• Samsung HD103SI HDD
• Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa
• MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı
• Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
• Asus VP249QGR
• SS Apex 7
• SS Rival 600
• Logitech Z200
Profil Kapağı
1522506711
Merhaba,
iOS 17 yüklü iPhone 11 cihazdan iOS 15 yüklü iPhone 7 cihaza geçiş yapmak istiyorum. Ancak iPhone 7'ye Apple kimliğimle giriş yapmaya çalışınca şu uyarıyı alıyorum: "Apple Kimliğiniz Bu Aygıtta Kullanılamıyor: Apple kimliğiniz iOS 16.2 veya üzeri aygıtlarda kullanılabilir. Bu iPhone en son sürüme güncellenemez." Apple desteği aradım yarın geri dönüş yapacaklarını söylediler. Apple kimliğimi iPhone 7 ile kullanabilmemin yolu var mı?

Çözüm
iCloud hesabınıza hiç bir kurtarma cihazı eklemiş miydiniz?
Eğer burada olduğu gibi bir durum varsa kapatın. Bundan kaynaklı değilse de "Advanced Data Protection" denilen bir nane ile alakalı olabilir. Onu da kapatmak için şu makaleye göz atın;
16.2 ve sonrasında iCloud hesabında olan bir özellikmiş bu. Sanırım bununla alakalı sizin probleminiz de. İki çözüm yolunu da deneyin olmadı araştırıp bakalım neymiş bu.
Hocam, Ayarlar > İsminiz > iCloud başlığı altında açılabilecek ne ayar varsa açtım. Bu ayarlar, Apple kimliğime kaydedilen, bir cihaza sadece ve sadece Apple kimliğimle giriş yaptığımda bile aktarılan veriler. Bu başlık altındaki iCloud Yedekleme ayarı ise o aygıt özelindeki ayarlarımı yedekliyor. Örneğin yüklü uygulamalar, bu uygulamaların konumları, klasörler, cihaz ayarları vs. Yani parolalarımın, notlarımın, fotoğraflarımın, anımsatıcılarımın, takvimdeki etkinliklerimin vs. tüm verilerimin yeni cihaza aktarılması için Ayarlar > İsminiz > iCloud başlığı altında bütün uygulamaların açık olması şartıyla, Apple kimliğimle giriş yapmam yeterli. iCloud yedeklemesinden geri yükle seçeneği, sadece otomatik olarak uygulamalarımı yükleyip yerli yerine yerleştirip ayarlar'daki kendi ayarlarımı geri yüklüyor. Örneğin Ayarlar > Sesli Notlar başlığı altındaki Ses Kalitesi, varsayılan olarak Sıkıştırılmış olarak gelirken ben Kayıpsız olarak ayarlıyorum ve iCloud yedeklemesinden aygıtımı geri yüklediğim zaman bu her seferinde kayıpsız olarak geri yükleniyor. Bu bilgiye ihtiyaç duyabilecek diğer insanlar için yazayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…