17.0.3 geçtim dahada artığı için yazdımiOS 17 şu an için kurulacak bir sürüm değil. OTA ve DFU fark etmeksizin sorun yaşatabiliyor. Ben 12 Pro'dan 2-3 gün deneyimledim baktım olacak gibi değil iOS 16'ya döndüm tekrar. İmzalar kapandığı için artık iOS 16'ya dönme şansınız da kalmadı. O yüzden 17.0.3'e DFU ile temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz tekrardan bir. Belki biraz olsun düzelecektir cihaz.
iOS 17'yi telefona kurdum telefonun içinden geçti. Denetim merkezini açarken bile takılmalar oluyor. Herkeste mi oluyor çözümü var mı bunun? Telefon 12 Pro Max.
Hmm OTA üstünden mi güncellediniz peki? Yoksa temiz kurulum mı yaptınız? Temiz kurulumdan kastım da hiçbir yedeği kullanmadan yeni bir iPhone olarak ayarlamak.17.0.3 geçtim dahada artığı için yazdım
Maalesef artık dönemez. iOS 16 imzaları bugün kapandı.Eski sürüme geri gönün.
iPhone 14 Pro kasıyor
Merhaba, iPhone 14 Pro telefonum var iOS 17'ye güncelledikten sonra aşırı derecede kasmaya başladı açıp kapatma tuşu geç tepkime falan veriyor yaşayan var mı? Güncelleme öncesinde böyle bir şey yoktu.www.technopat.net
Hmm OTA üstünden mi güncellediniz peki? Yoksa temiz kurulum mı yaptınız? Temiz kurulumdan kastım da hiçbir yedeği kullanmadan yeni bir iPhone olarak ayarlamak.
Maalesef artık dönemez. iOS 16 imzaları bugün kapandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.