Merhaba, iOS 17'deyken 18.1 guncellemesi geldiginde yazan guncelleme boyutu dustu, yani direkt 18.1'e mi geciliyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani telefon yeniden baslatilinca 18.1 mi yuklu oluyor direk yoksa 18.0 mi?
Yani telefon yeniden baslatilinca 18.1 mi yuklu oluyor direk yoksa 18.0 mi?Önce 18 ve 18.1 birbirine ekler ondan sonra ikisini bir arada yükler. 17'ye yükselirken beklemiştim 17.1 küsur mü 17.2 de mi ne yüklemiştim o zaman büyük indirmeyi görmüştüm.
Yani telefon yeniden baslatilinca 18.1 mi yuklu oluyor direk yoksa 18.0 mi?
Tesekkur ederim hocam.Eksik olan ile beraber seni son sürüm ne ise ona yükseltiyor. Üç eksik var diyelim o zaman 3 eksiği de peş peşe aynı anda işi tamamlıyor. Aradan şunu seçmeyeyim gibi bir seçenek olmuyor.
iTunes uzerinden nasil guncelleniyor?iTunes üzerinden güncellemen daha iyi. iOS yazılımını baştan indiriyor ve telefona sıfırdan iOS kuruyor. Telefondan güncellediğin zaman sadece eksik olan özellikleri güncellemiş olur. Eğer güncelleyecekseniz tabi.
Telefonu bağlıyorsun iTunes üzerinden iPhone’unu seçiyorsun ve güncelle diyorsun.iTunes uzerinden nasil guncelleniyor?
Tesekkurler hocam.Telefonu bağlıyorsun iTunes üzerinden iPhone’unu seçiyorsun ve güncelle diyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.