iOS 18.1'den iOS 17.7'ye downgrade mümkün mü?

necosell

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPhone 11'im var. iOS 18.1'e güncelledikten sonra ara geçişlerde takılmalar yaşıyorum. 17.7'ye dönüş yapmam mümkün mü? Veya başka öneriniz var mı? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar iPhone 11'im var. iOS 18.1'e güncelledikten sonra ara geçişlerde takılmalar yaşıyorum. 17.7'ye dönüş yapmam mümkün mü? Veya başka öneriniz var mı? Teşekkürler.
Ne yazık ki imzalar kapandı hocam. Sorunlu bir sürüm imzaları kapatmaları saçmalık.

Fakat 18.3 gibi bütün sorunları hallederler 17 sürümündede böyle olmuştu 11 ler sonradan düzelmişti.

3 yazilimlar ile imzasiz şekilde yüklebiliyoruz fakat garanti disi kalir mi bilemiyorum nede olsa cihazi jailbreak olmadan dusuruyoruz bilemedim kuzenimde 13 var bende ise 12 ios yuzunden 2 hafta once %99 a dusen pilim sadece bir gunlugune %98 e dusup ertesi gun 97 e dustu oysaki sadece sosyal medya kullanan biriyim oyun dahi pek oynamam 5 aylik sifir cihazım fakat kuzenim 1.5 yıldır 13 kullaniyor ve halen pili 96 ayni sekilde kullaniyoruz fark yok umarim yeni surumde pil sorunu duzelir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı