iOS 17'ye guncellenmeli mi?

iOS 15 betasi benim icin faciaydi ve ben nedense betalari yuklemeden duramiyorum. iOS 17 Beta 7'yi yukledikten sonra RC geldi ve onu da yukledim. Bugun stabil surumu beta profili kapatarak yukleyecegim. iOS 17 gayet iyi iPhone 13'te, kucuk detaylar kullanimi kolaylastirmis :)

iOS 15 betasi benim icin faciaydi ve ben nedense betalari yuklemeden duramiyorum. iOS 17 Beta 7'yi yukledikten sonra RC geldi ve onu da yukledim. Bugün stabil surumu beta profili kapatarak yukleyecegim. iOS 17 gayet iyi iPhone 13'te, kucuk detaylar kullanimi kolaylastirmis :)

Hocam ben bir yıl kaçak Xiaomi kullandım hiç güncelleme yapmadım o yüzden alışığım betalara girmiyorum.

Aksam guncelliyorum o zaman, teşekkürler.

Ben genelde yeni bir iOS sürümü öncesi 2 ya da 3 güncelleme daha bekliyorum. Bence öyle yapmanız daha iyi olur. Çıkış zamanı hatalar olabilir bu yüzden düzeltilmiş versiyonunun indirin.

Uzun zamandir acik betada degil mi zaten?

iOS 15 betasi benim icin faciaydi ve ben nedense betalari yuklemeden duramiyorum. iOS 17 Beta 7'yi yukledikten sonra RC geldi ve onu da yukledim. Bugun stabil surumu beta profili kapatarak yukleyecegim. iOS 17 gayet iyi iPhone 13'te, kucuk detaylar kullanimi kolaylastirmis :)
Yüklenir diyorsunuz yani, pil durumu nasıl dikkatinizi çeken bir şey oldu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı