iOS 18.0.1 güncellemesi yapılır mı?

ZeGoUs

Decapat
Daha fazla  
iPhone 12 cihazım 17.6.1 sürümünde, 18'e güncellemedim. 18'de bazı buglar olduğunu duydum ve bir sonraki güncellemede güncellemek için bekledim. Sizce güncellenir mi? Pil ya da performans sorunu yaşanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 12 cihazım 17.6.1 sürümünde, 18'e güncellemedim. 18'de bazı buglar olduğunu duydum ve bir sonraki güncellemede güncellemek için bekledim. Sizce güncellenir mi? Pil ya da performans sorunu yaşanır mı?

iOS 18'deki belli başlı buglar çözüldü bende. En kötü bug klavyenin kasmasıydı. Hızlı yazınca geç tepki veriyordu ve takılıyordu. Onu bile çözmüşler. Pil ömrü ise çok fark etmedi. Yükleyip yüklememen hakkında bir şey diyemem sen bilirsin.

Sakın güncelleme telefonu, eskide kal ve tadını çıkar.

Ben iOS 18 betada bile kullandım sorun yoktu pek. Zaten yıllardır güncelleniyor Android'de olanların gelmesi dışında hiçbir şey fark etmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı