iOS 18.2'de ne değişti?

yutel

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. iPhone 15 kullanıyorum ve iOS 18.2'ye güncelledim. Ufak tefek değişimler var evet. Ama yapay zeka şu anda gelecek mi gelmeyecek mi anlamadım. Genmoji diye bir şey var o da gelmemiş gibi duruyor. Bunlar geldi de telefonu İngilizce falan mı yapmak gerekiyor kullanabilmek için?

Merhaba. iPhone 15 kullanıyorum ve iOS 18.2'ye güncelledim. Ufak tefek değişimler var evet. Ama yapay zeka şu anda gelecek mi gelmeyecek mi anlamadım. Genmoji diye bir şey var o da gelmemiş gibi duruyor. Bunlar geldi de telefonu İngilizce falan mı yapmak gerekiyor kullanabilmek için?

Düz 15 modeline yapay zeka özellikleri gelmiyor diye biliyorum sadece 15 Pro'lar ve 16 serisine geliyor.

Galiba. Deneyebilirsin.

Denedim ama yine hiçbirisi yok. Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum dedim.
Düz 15 modeline yapay zeka özellikleri gelmiyor diye biliyorum sadece 15 Pro'lar ve 16 serisine geliyor.
Geldi mi hocam normalde bu güncellemeyle? Türkiyede aktif mi

Siri bile eski halinde duruyor. Yenisi gibi tüm ekranda değil.

Son düzenleme:
Denedim ama yine hiçbirisi yok. Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum dedim.

Geldi mi hocam normalde bu güncellemeyle? Türkiye'de aktif mi?

Siri bile eski halinde duruyor. Yenisi gibi tüm ekranda değil.

Dediğim gibi hocam iPhone 15 Pro serileri ve 16 serisine geldi sadece yapay zeka özellikleri onun haricinde belki birkaç yenilik vardır bilmiyorum ve yapay zekada Türkçe yok şu an o yüzden ingilizceye alınıp yapay zeka özellikleri aktif ediliyor.

17.6.1 sürümdeyim 18 de çok şarj gidiyor dendiği için güncellemedim ama telefon kasmaya başladı sizce 18.2 güncellenmesi yapılmalı mı şarj oranında iyileştirme oldu mu 18.1 sürümüne göre, tavsiye eder misiniz?

17.6.1 sürümdeyim 18 de çok şarj gidiyor dendiği için güncellemedim ama telefon kasmaya başladı sizce 18.2 güncellenmesi yapılmalı mı şarj oranında iyileştirme oldu mu 18.1 sürümüne göre, tavsiye eder misiniz?

Dün geldi hocam 18.2. 1 gün için bir şey diyemem şarj konusunda. Ben menü özelleştirmesi için falan geçmiştim. 1-1.5 günü çıkartıyor genelde benimki.

Çoğu özellik Türkiye'de aktif değil. Telefon dilini İngilizce, Bölgeyide Abd seçerseniz yeni özelliklerden faydalanabilirsiniz tabi ingilizce bir şekilde .

Türkiyede aktif değil. Bölgeyi ABD yapıp dili ingilizce yapsan bile telefonun 15 Pro olmadığı için gelmiyor intelligence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı