iOS 18.4 incelemesi

Ekran süresi kısmından atın bir de dünün kaydını.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir düşüş veya artış gözlemledin mi? Sanırım Instagram şarjın neredeyse 4 saatini yiyor %60 gibi olduğu zamanlarda.

Genelde Instagram'da dolaşıyorum evdeyken. Ve sürekli beta sürümleri kullanmama rağmen çok bir fark yok sanki. Evde değilken full mobil veri ve Bluetooth ile genelde 6.5 7 saat falan alıyorum galiba.

Genelde Instagram'da dolaşıyorum evdeyken. Ve sürekli beta sürümleri kullanmama rağmen çok bir fark yok sanki. Evde değilken full mobil veri ve Bluetooth ile genelde 6.5 7 saat falan alıyorum galiba.
Evet. Bende de 4 saat ekran süresi aldığım zamanlar Instagram %60 seviyelerinde oluyor. Şu uygulama niye bu kadar pil harcıyor anlamadım. Instagram olmasa %50'lerde olacak şarj %25-30 seviyelerinde oluyor.

Evet. Bende de 4 saat ekran süresi aldığım zamanlar Instagram %60 seviyelerinde oluyor. Şu uygulama niye bu kadar pil harcıyor anlamadım. Instagram olmasa %50'lerde olacak şarj %25-30 seviyelerinde oluyor.

Aslında genele göre ne kadar vakit geçirdin onu gösteriyor. Yukarıdaki ekran resminde %50 pil kullanımıyla 4 saat 45 dakika ekran süresi almışım. Full aynı şekilde kullansam toplam 9 saat gibi bir ekran sürem olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…