iOS 18.4 incelemesi

Bugune kadar her iphone'umu her cikan ios surumune guncelledim bir problem yasamadim. Cevremde herkese de istersen yukle diyorum, bir problem yasayan gormedim.

Hocam cihazım18.3.1 de sürümü. 18.4 e geçmek konusunda çok kararsızım şu an ki pilim çok hızlı bitiyor. 18.4 güncellemesini yapsam düzelir mi? Bu güncelleminin de kötü olduğunu 15 pro da pil konusunda değişiklik olmadığını söyleyenler de var yardımcı olursanız çok sevinirim.

Güncellemenin, bataryayı olumsuz yönde etkilediğini söyleyen yok. Yapmaktan zarar görmez. Bir deneyin. Benim bir nebze de olsa düzeldi fakat. Hala 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum. Siz kaç saat alıyorsunuz şu an?

4 saat vermiş hocam maksimum ne yapıyım bilemedim

Bir güncellemeyi deneyin. Anormal bir durum sağlığınız çok yüksek. Yurt dışı cihaz mı? Toplama cihaz ise sağlığı daha düşük olabilir.
Tr cihazı hocam

Bir güncellemeyi deneyin. Anormal bir durum sağlığınız çok yüksek. Yurt dışı cihaz mı? Toplama cihaz ise sağlığı daha düşük olabilir.
Cihaz döngüsü 224 yeni aldım arkdaşımdan 15 ay garantisi var yeni cihaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…