iOS 18.4 incelemesi

Güncellemeyi yapın olmazsa telefonu sıfırlayın. En çok hangi uygulama güç tüketiyor.
Fotoğraflar olarak gösteriyor ama ben fotoğraflara hiç girmiyorum arka planda en çok bu çalışıyor gözüküyor ama dediğim gibi arka plandanda kapatıyorum ne yapacağım ya bilmiyorum

Fotoğraflar olarak gösteriyor ama ben fotoğraflara hiç girmiyorum arka planda en çok bu çalışıyor gözüküyor ama dediğim gibi arka plandanda kapatıyorum ne yapacağım ya bilmiyorum
Anormal bir durum var o zaman. Kaç saat takıldığınızı gösteriyor. Aktiviteyi göstere basın. Kaç saat açık kalmış fotoğraflar?

Anormal bir durum var o zaman. Kaç saat takıldığınızı gösteriyor. Aktiviteyi göstere basın. Kaç saat açık kalmış fotoğraflar?

1 saat 16 dk arka planda yazıyor ben bir şey anlamadım neden oluyor hocam lütfen yardım edin hocam neden fotoğraflar pili yiyor

iOS 18 cidden kötüydü, artık düzelmiş bir iOS 18 versiyonu çıkana kadar güncellemenin mantığı yok gibi duruyor. Belki 19 ile toparlar Apple(ancak iyimser düşünürsek)

iOS 18 cidden kötüydü, artık düzelmiş bir iOS 18 versiyonu çıkana kadar güncellemenin mantığı yok gibi duruyor. Belki 19 ile toparlar Apple(ancak iyimser düşünürsek)
Özellik olarak güzel özellikler geldi. Kişiselleştirme anlamında çok başarılı bir güncelleme ama bazı pil performanslarında düşüşe geçti maalesef. Tek isteğim şu Allah'ın belası zil simgesinin 15 Pro altı modeller için de getirmeleri. Karanlıkta turuncu işareti göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…