Yardimci olamayiz cunku yeni surumlerde baslarda boyle sorunlar normal, her cihazlarda olmayabiliyor, yakinda duzeltirler buyuk ihtimalle.Arkadaşlar iOS 18e güncelledikten sonra klavye yazma hızım düştü, dikkat ettiğimde klavyeye tıklarken gec geribildirim verdiğini fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Cihaz 13.
Hocam anlamiyorum surumu cikarmadan once hic mi test etmiyorlar. Kac tane IOS 18'e gectikten sonra boyle boyle sorunum var diye konu var.Genel bir Bug birçok kişide duydum. BugOS işletim sisteminde alışacaksınız maalesef.
Hocam anlamıyorum surumu cikarmadan once hiç mi test etmiyorlar. Kac tane iOS 18'e gectikten sonra boyle boyle sorunum var diye konu var.
Bende oyle dusunuyorum hocam. IOS'un eksiklerini kimse gormuyor. Umarim ekosistemim bir sure guncellemek zorunda birakmaz da bu sorunlara denk gelmem.Hocam tepki vermiyor ki kullanıcılar. Bir kere sert tepki alsalar arı olurlar. Nasıl olsa herkes güncelliyor üzülen üzüldüğüyle kalıp güncellemeye devam ediyor kafası var. Ayrıca örnek veriyorum sadece bu gibi Bug'lar veya pil sorunları düzelsin diye bir türlü stabil güncellemeye ulaşmaya çalışanlar var ve hep güncelliyorlar bu sebepten. En son bunlar düzelse de o kişi kamerasından oluyor. Yani bilerek planlı eskitmeye tabii tutmak için de bir güncelletmek için malzeme olsun kafasıyla da önemsizce çıkarıyor olabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.