iOS 18 güncellemesi sonrası iPhone 13 klavyesi kasıyor

zazalpha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iOS 18e güncelledikten sonra klavye yazma hızım düştü, dikkat ettiğimde klavyeye tıklarken gec geribildirim verdiğini fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Cihaz 13.

IOS 18 yeni gelen bir güncelleme. Zamanla daha iyileştireceklerdir. 'Bence' bu tür hatalar normal. Öncesinde böyle bir sorun yaşamıyorsanız 17... ile sorun güncellemededir. Eğer ki IOS 17 da yaşıyorsanız,telefonsal bir sorundur. Telefonda sorun olmadığını farzediyorum. Sorun IOS 18 de olabilir. Zamanla düzelmesini bekleyin veyahut 17'e geri dönüş yapın.

Arkadaşlar iOS 18e güncelledikten sonra klavye yazma hızım düştü, dikkat ettiğimde klavyeye tıklarken gec geribildirim verdiğini fark ettim. Yardımcı olur musunuz? Cihaz 13.
Yardimci olamayiz cunku yeni surumlerde baslarda boyle sorunlar normal, her cihazlarda olmayabiliyor, yakinda duzeltirler buyuk ihtimalle.

Genel bir Bug birçok kişide duydum. BugOS işletim sisteminde alışacaksınız maalesef.
Hocam anlamiyorum surumu cikarmadan once hic mi test etmiyorlar. Kac tane IOS 18'e gectikten sonra boyle boyle sorunum var diye konu var.

Hocam anlamıyorum surumu cikarmadan once hiç mi test etmiyorlar. Kac tane iOS 18'e gectikten sonra boyle boyle sorunum var diye konu var.

Hocam tepki vermiyor ki kullanıcılar. Bir kere sert tepki alsalar arı olurlar. Nasıl olsa herkes güncelliyor üzülen üzüldüğüyle kalıp güncellemeye devam ediyor kafası var. Ayrıca örnek veriyorum sadece bu gibi Bug'lar veya pil sorunları düzelsin diye bir türlü stabil güncellemeye ulaşmaya çalışanlar var ve hep güncelliyorlar bu sebepten. En son bunlar düzelse de o kişi kamerasından oluyor. Yani bilerek planlı eskitmeye tabii tutmak için de bir güncelletmek için malzeme olsun kafasıyla da önemsizce çıkarıyor olabilirler.

Hocam tepki vermiyor ki kullanıcılar. Bir kere sert tepki alsalar arı olurlar. Nasıl olsa herkes güncelliyor üzülen üzüldüğüyle kalıp güncellemeye devam ediyor kafası var. Ayrıca örnek veriyorum sadece bu gibi Bug'lar veya pil sorunları düzelsin diye bir türlü stabil güncellemeye ulaşmaya çalışanlar var ve hep güncelliyorlar bu sebepten. En son bunlar düzelse de o kişi kamerasından oluyor. Yani bilerek planlı eskitmeye tabii tutmak için de bir güncelletmek için malzeme olsun kafasıyla da önemsizce çıkarıyor olabilirler.
Bende oyle dusunuyorum hocam. IOS'un eksiklerini kimse gormuyor. Umarim ekosistemim bir sure guncellemek zorunda birakmaz da bu sorunlara denk gelmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı