iOS 18 hakkında

dijitalbaron

Hectopat
Selam hocalarım.

iPhone 15 kullanıcısıyım. iOS 18 beta sürümünü alabiliyorum. Güncelleyenler telefonun hızı ve şarjı konusunda ne gibi artı ve eksilerle karşılaştılar. Genelde beta sürümleri hızlı şarj bitirir, ısındırır vs.

Mevcut sürümüm: 17.5.1 normal.

Ayrıca bir sorum daha var. OpenAI destekli yapay zeka güncellemesi sadece A17 işlemcisi ve üst olan telefonlara gelecek diye bir haber okudum, bu doğru mu? 15 satıp 15 Pro alabilirim bundan ötürü.

Selam hocalarım.

iPhone 15 kullanıcısıyım. iOS 18 beta sürümünü alabiliyorum. Güncelleyenler telefonun hızı ve şarjı konusunda ne gibi artı ve eksilerle karşılaştılar. Genelde beta sürümleri hızlı şarj bitirir, ısındırır vs.

Mevcut sürümüm: 17.5.1 normal.

Ayrıca bir sorum daha var. OpenAI destekli yapay zeka güncellemesi sadece A17 işlemcisi ve üst olan telefonlara gelecek diye bir haber okudum, bu doğru mu? 15 satıp 15 Pro alabilirim bundan ötürü.
Beta surumunu telefon sagligini dusunen insan yuklemez hocam bence. Evet dediginiz olay dogru, maalesef 15 pro ve pro max serilerine geliyor. Ben tum ios 18 kullanicilarina chatgpt ucretli versiyon verilecek diye duydum ama dogru mu bilmiyorum, bilen birisi aydinlatir.

Beta surumunu telefon sagligini dusunen insan yuklemez hocam bence. Evet dediginiz olay dogru, maalesef 15 pro ve pro max serilerine geliyor. Ben tum ios 18 kullanicilarina chatgpt ucretli versiyon verilecek diye duydum ama dogru mu bilmiyorum, bilen birisi aydinlatir.
Ben zaten ChatGPT+ kullanıcısıyım yaklaşık 1 senedir hocam. Telefonumla entegre olmayacaksa Apple büyük hata yapar. 14 Pro, 14 Pro Max ve 15 zaten aynı işlemci. Gayet de hızlı. Eğer sadece 15 Pro ve üstüne getirirse bu özelliği kaldırmayacak kadar geri bir işlemci olduğunu kabul eder Apple. Snapdragon Gen 2 de haliyle A16’yı ezmiş geçmiş olur.

Adamlar Gen 2’ye sahip tüm telefonlara Yapay Zekasını getirdi. Cayır cayır çalışıyor annemdeki S23. 24 Plus’ı düşünemiyorum Gen 3 vardı.

Ben zaten ChatGPT+ kullanıcısıyım yaklaşık 1 senedir hocam. Telefonumla entegre olmayacaksa Apple büyük hata yapar. 14 Pro, 14 Pro Max ve 15 zaten aynı işlemci. Gayet de hızlı. Eğer sadece 15 Pro ve üstüne getirirse bu özelliği kaldırmayacak kadar geri bir işlemci olduğunu kabul eder Apple. Snapdragon Gen 2 de haliyle A16’yı ezmiş geçmiş olur.
Hocam bende 14 pro max kullanicisiyim bu durumu cok sacma buldum hatta bir an Samsunga mi gecsem diye bile dusundum.

Butceniz var ise 16 serilerini bekleyin, apple seneye de yeni bisey getirir bu sefer de 15 pro serilerine getirmez islemci uymuyor der😀

Bende s24 ultra gecmezsem 16 serisini bekleyecegim.
Haklısınız hocam yaşanır 😅

Samsung’un tıpkı Apple’ın yaptığı gibi düz 24’lere (Hindistan ve Türkiye’de) düşük işlemci koyması da pek kabul edilebilir değil. Hadi Apple tüm dünyada yapıyor bunu, Samsung bize büyük ayıp etmiş. Ultra büyük cihaz, ben düz S24 almayı düşünüyordum boyutundan ötürü.

Haklısınız hocam yaşanır 😅

Samsung'un tıpkı Apple'ın yaptığı gibi düz 24'lere (Hindistan ve Türkiye'de) düşük işlemci koyması da pek kabul edilebilir değil. Hadi Apple tüm dünyada yapıyor bunu, Samsung bize büyük ayıp etmiş. Ultra büyük cihaz, ben düz S24 almayı düşünüyordum boyutundan ötürü.

En azindan Apple bizi ayirmamis 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı