iOS 18 Public Beta yüklenilir mi?

PowerPow

Centipat
Yer
Ankara
Merhaba.

Telefonumda iOS 18 developer beta kullanıyordum ama şarj sıkıntıları, şarjın hızlı bitmesi, cihazın yavaşlaması gibi sıkıntılardan iOS 17'ye geri döndüm.

Şimdi iOS 18 public beta çıkmış, geçen sene 17 public betayı kullandığımda memnun kalmıştım ama 18'in public betası nasıl? Kullanılır mı yoksa gene aynı problemleri yaşar mıyım?

Teşekkürler.

Merhaba.

Telefonumda iOS 18 developer beta kullanıyordum ama şarj sıkıntıları, şarjın hızlı bitmesi, cihazın yavaşlaması gibi sıkıntılardan iOS 17'ye geri döndüm.

Şimdi iOS 18 public beta çıkmış, geçen sene 17 public betayı kullandığımda memnun kalmıştım ama 18'in public betası nasıl? Kullanılır mı yoksa gene aynı problemleri yaşar mıyım?

Teşekkürler.

Hocam bence tam halini bekleyin, telefonunuza zarar vermeyin.

Merhaba.

Teşekkürler.

Özellikle performans ve batarya konusunda beta bir sürüm resmi bir sürümden hiçbir zaman daha iyi olamaz.

Ortada herhangi bir ciddi risk yok, telefona zarar verebilecek hiçbir şey yok ama böyle stabil bir sürüm beklemeyin. Isınma, pilin hızlı bitmesi, takılma gibi problemler yaşanabilir hazırlıklı olun. Eğer merak ediyorsanız yükleyebilirsiniz. Zaten herhangi bir sorun olduğunda cihazı kurtarma moduna alıp eski yedeği yükleyebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı