Hocam evet ben de aynı şekil deneyenlerdenim ve aynı sorunu yaşadım. Sakin olun telefonu kurtarma moduna alın ses açma ve kısmaya basıp çekerek sırasıyla sonrasında güç düğmesine basılı tutun kapanıp açılana kadar. Sonrasında 3uTools indirin ve cihazı görsün. İpsw. Me üzerinden cihazınız için uygun olan iOS 18 dosyasını indirip GO flash deyip PC'den seç tarzı butondan dosyayı seçin. Alttaki türkçesi verileri sakla olan şekildeki butona tıklayıp başlatın. Sorunsuz cihaz güncellenecektir verilere bir şey olmayacaktır. Ama evet Apple aygıtları aksiyon yarattı.
Telefonu kapattım şu anda ve bilgisayara takmamı söylüyor.
Taktım ama o simgede kaldı şimdi 3 utoolsu nereden indireceğim sitesine giirnce indirmedi.
Discord falan var mı hemen iletişime geçebileceğim.
İpsw. Me nerede göremedim.
Hocam Discord'a gerek yok şuradan indirin programı 3u.com
Sonrasında ayarlardan Türkçe yapın. Telefon kurtarma modundayken bağlayın bilgisayara. Cihaz çıkacak ve orada flashlama seçeneğine tıklayın orada RC sürümü olduğundan ben tam sürümü kurdum ipsw. Meden. Oradan cihazınızı doğru seçin bu önemli sonra 18.0'ı indirin. 7.5 GB civarı. Sonrasında ekranda PC'den seç deyip dosyayı seçin ve başlatın. Bu kadar cihaz en sonunda açılacak zaten.
Direkt URL olarak yazın ipsw. Me diye.
Sonrasında ayarlardan Türkçe yapın. Telefon kurtarma modundayken bağlayın bilgisayara. Cihaz çıkacak ve orada flashlama seçeneğine tıklayın orada RC sürümü olduğundan ben tam sürümü kurdum ipsw. Meden. Oradan cihazınızı doğru seçin bu önemli sonra 18.0'ı indirin. 7.5 GB civarı. Sonrasında ekranda PC'den seç deyip dosyayı seçin ve başlatın. Bu kadar cihaz en sonunda açılacak zaten.
Orada büyük ihtimalle yeniden takılı kalacak çünkü bende de öyle oldu. 3uTools diyorum hocam niye Apple Aygıtlarına giriyorsunuz ki. Deneyin belki olur ama takılma ihtimali yüksek. Eğer hiç tepki vermeden takılırsa dediğimi uygulayın.Kendim önceden indirdiğim yedeklemelere nasıl erişeceğim 17.7 gibi seçenekleri indirmeden?
Kendim öncedne indirdiğim yedeklemelere nasıl erişeceğim 17.7 gibi seçenekleri indirmeden?
Reis Apple aygıtlarına geri girdiğimde geri yükleme seçeneği çıktı şu an geri yüklüyorum Apple logosu geri geldi.
Orada büyük ihtimalle yeniden takılı kalacak çünkü bende de öyle oldu. 3uTools diyorum hocam niye Apple aygıtlarına giriyorsunuz ki. Deneyin belki olur ama takılma ihtimali yüksek. Eğer hiç tepki vermeden takılırsa dediğimi uygulayın.
Orada büyük ihtimalle yeniden takılı kalacak çünkü bende de öyle oldu. 3uTools diyorum hocam niye Apple aygıtlarına giriyorsunuz ki. Deneyin belki olur ama takılma ihtimali yüksek. Eğer hiç tepki vermeden takılırsa dediğimi uygulayın.
Mesajı gördü çözümü yazacaktır. Yedeğiniz var mı?
Reis terledim artık elim ayağım titriyor anlık yanıt alamayınca o yüzden Discord gibi bir şey istedim.
Telefonu 2 kere yedeklemiştim bilgisayardaki yedekleri nasıl bulacağım?
Dediğimi yaparsanız yedeğe gerek kalmayacak. Zor bir işlem değil dediklerimi uygulayın kafi. Ayrıca eğer yedekleri kullanmanız gerekirse iOS 17 yüklemeniz gerekecek çünkü yedekler 18'e ait değil. Ama işte dediğim gibi gerek kalmayacak.
Öyle de yapılabilir ama 18 de yükleyebilirdiniz öyle de oluyor ben de aynı şekilde 17.6.1 den yükseltiyordum.Eki Görüntüle 2312164
17.6.1 indiriyorum zaten 17.6.1 sürümündeydim telefonun kendi içinden yükselteceğim artık.
Eki Görüntüle 2312164
17.6.1 indiriyorum zaten 17.6.1 sürümündeydim telefonun kendi içinden yükselteceğim artık.
Öyle de yapılabilir ama 18 de yükleyebilirdiniz öyle de oluyor ben de aynı şekilde 17.6.1'den yükseltiyordum.