iOS 18 Yayınlandı! iOS 18 Nasıl Yüklenir?

Hocam evet ben de aynı şekil deneyenlerdenim ve aynı sorunu yaşadım. Sakin olun telefonu kurtarma moduna alın ses açma ve kısmaya basıp çekerek sırasıyla sonrasında güç düğmesine basılı tutun kapanıp açılana kadar. Sonrasında 3uTools indirin ve cihazı görsün. İpsw. Me üzerinden cihazınız için uygun olan iOS 18 dosyasını indirip GO flash deyip PC'den seç tarzı butondan dosyayı seçin. Alttaki türkçesi verileri sakla olan şekildeki butona tıklayıp başlatın. Sorunsuz cihaz güncellenecektir verilere bir şey olmayacaktır. Ama evet Apple aygıtları aksiyon yarattı.

İpsw. Me nerede göremedim.

Telefonu kapattım şu anda ve bilgisayara takmamı söylüyor.

Taktım ama o simgede kaldı şimdi 3 utoolsu nereden indireceğim sitesine giirnce indirmedi.

Discord falan var mı hemen iletişime geçebileceğim.

Hocam Discord'a gerek yok şuradan indirin programı 3u.com
Sonrasında ayarlardan Türkçe yapın. Telefon kurtarma modundayken bağlayın bilgisayara. Cihaz çıkacak ve orada flashlama seçeneğine tıklayın orada RC sürümü olduğundan ben tam sürümü kurdum ipsw. Meden. Oradan cihazınızı doğru seçin bu önemli sonra 18.0'ı indirin. 7.5 GB civarı. Sonrasında ekranda PC'den seç deyip dosyayı seçin ve başlatın. Bu kadar cihaz en sonunda açılacak zaten.

İpsw. Me nerede göremedim.

Direkt URL olarak yazın ipsw. Me diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim önceden indirdiğim yedeklemelere nasıl erişeceğim 17.7 gibi seçenekleri indirmeden?

Sonrasında ayarlardan Türkçe yapın. Telefon kurtarma modundayken bağlayın bilgisayara. Cihaz çıkacak ve orada flashlama seçeneğine tıklayın orada RC sürümü olduğundan ben tam sürümü kurdum ipsw. Meden. Oradan cihazınızı doğru seçin bu önemli sonra 18.0'ı indirin. 7.5 GB civarı. Sonrasında ekranda PC'den seç deyip dosyayı seçin ve başlatın. Bu kadar cihaz en sonunda açılacak zaten.

Kendim öncedne indirdiğim yedeklemelere nasıl erişeceğim 17.7 gibi seçenekleri indirmeden?

Reis Apple aygıtlarına geri girdiğimde geri yükleme seçeneği çıktı şu an geri yüklüyorum Apple logosu geri geldi.

10 dakikalık tecrübeme göre; aniden uygulama açıp bir şeyler yazınca hafif bir kasma oluyor. Normalde bildirim görünürdü ancak içeriği gözükmezdi. Şimdi kilit ekranında FaceID'nizi tanısa da içeriğini göstermiyor. Iconları koyuya çevirme özelliğini hoş buldum. Bir de güncelleme biteli 10 dakika olsa da şimdiye kadar hiçbir güncellemede olmadığı kadar ısındı telefon. Mümkünse çok merak ettiğiniz bir şey yoksa 18.1 versiyonunu bekleyin kısaca.

Düzeltme: Dediğim bildirim olayı, uygulamayı FaceID ile kitlerseniz oluyormuş. Yani uygulamaya girene kadar bildirimlerin içeriğine ulaşamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Kendim önceden indirdiğim yedeklemelere nasıl erişeceğim 17.7 gibi seçenekleri indirmeden?

Kendim öncedne indirdiğim yedeklemelere nasıl erişeceğim 17.7 gibi seçenekleri indirmeden?

Reis Apple aygıtlarına geri girdiğimde geri yükleme seçeneği çıktı şu an geri yüklüyorum Apple logosu geri geldi.
Orada büyük ihtimalle yeniden takılı kalacak çünkü bende de öyle oldu. 3uTools diyorum hocam niye Apple Aygıtlarına giriyorsunuz ki. Deneyin belki olur ama takılma ihtimali yüksek. Eğer hiç tepki vermeden takılırsa dediğimi uygulayın.

Orada büyük ihtimalle yeniden takılı kalacak çünkü bende de öyle oldu. 3uTools diyorum hocam niye Apple aygıtlarına giriyorsunuz ki. Deneyin belki olur ama takılma ihtimali yüksek. Eğer hiç tepki vermeden takılırsa dediğimi uygulayın.

Reis terledim artık elim ayağım titriyor anlık yanıt alamayınca o yüzden Discord gibi bir şey istedim.

Orada büyük ihtimalle yeniden takılı kalacak çünkü bende de öyle oldu. 3uTools diyorum hocam niye Apple aygıtlarına giriyorsunuz ki. Deneyin belki olur ama takılma ihtimali yüksek. Eğer hiç tepki vermeden takılırsa dediğimi uygulayın.

Telefonu 2 kere yedeklemiştim bilgisayardaki yedekleri nasıl bulacağım?

Mesajı gördü çözümü yazacaktır. Yedeğiniz var mı?

17.6.1 tekrar indiriyorum 3U Tools üzerinden Allah kahretsin böyle uygulamayı.

Son düzenleme:
Reis terledim artık elim ayağım titriyor anlık yanıt alamayınca o yüzden Discord gibi bir şey istedim.

Telefonu 2 kere yedeklemiştim bilgisayardaki yedekleri nasıl bulacağım?

Dediğimi yaparsanız yedeğe gerek kalmayacak. Zor bir işlem değil dediklerimi uygulayın kafi. Ayrıca eğer yedekleri kullanmanız gerekirse iOS 17 yüklemeniz gerekecek çünkü yedekler 18'e ait değil. Ama işte dediğim gibi gerek kalmayacak.

Dediğimi yaparsanız yedeğe gerek kalmayacak. Zor bir işlem değil dediklerimi uygulayın kafi. Ayrıca eğer yedekleri kullanmanız gerekirse iOS 17 yüklemeniz gerekecek çünkü yedekler 18'e ait değil. Ama işte dediğim gibi gerek kalmayacak.
1726518709896.png

17.6.1 indiriyorum zaten 17.6.1 sürümündeydim telefonun kendi içinden yükselteceğim artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı