iOS 18'den iOS 17'ye nasıl geri dönülür?

bigfish19871

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 5600g
asus prime b450m kII
kingston fury 8gbx2
iPhone 11 cihazımı iOS 18 sürümüne güncelledim. Kasmalar, donmalar ve şarj süresinin kısalmasından dolayı iOS 17’ye geri geçmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Olmuyor, geçmiş olsun. Bence iPhone 11 için 17 bile ağırdı. Keşke en başından geçilmeseymiş.
hocam ios 17 18 e göre gayet iyiydi apple desteği aradım sürüm çekme gibi bişey mümkün değil dediler korsan yazılımlarla olabiliyor fakat telefonunuza virüs bulaşma ihtimali çok yüksek dediler mecbur kaldık bu sürümde

Elimdeki iPhone 11 18.0 sürümünde sizin dediğiniz gibiydi. 18.1.1'de sorunlar düzelmiş şu an ablamın telefonuna baktığım kadarıyla. Bir güncelleyin derim. Üst sürümlerde düzelecektir. iPhone 11 IOS 17'nin ilk sürümlerindede böyle kötüydü.

hocam ios 17 18 e göre gayet iyiydi apple desteği aradım sürüm çekme gibi bişey mümkün değil dediler korsan yazılımlarla olabiliyor fakat telefonunuza virüs bulaşma ihtimali çok yüksek dediler mecbur kaldık bu sürümde
Evet kesinlikle 17 18den iyiydi ama maalesef dönüş imkanı yok. İllegal yollarıda önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı