Çözüldü iOS 18'e güncelledikten sonra nasıl iOS 17'ye dönülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Montyxss

Centipat
Selam, iOS 18'e güncellemek istiyorum. Öncelikle sizce güncellemeli miyim? Asıl sorum ise, güncelledikten sonra sıkıntı çıkarsa nasıl iOS 17'ye geri döneceğim. Telefonu sıfırlasam eski sürüme geçer mi? iCloud ile yedekliyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi sosyaller. Not: 15 Pro Max kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorun çıkartırsa,bu video ile IOS 17 atabilirsiniz geri. Ancak sorunlar elbette olacaktır,olmama lüksü çokta yok. İlla merak ediyorsanız,deneyin. Ancak daha da zaman ihtiyacı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorun çıkartırsa,bu video ile IOS 17 atabilirsiniz geri. Ancak sorunlar elbette olacaktır,olmama lüksü çokta yok. İlla merak ediyorsanız,deneyin. Ancak daha da zaman ihtiyacı var.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…