D dgknn010 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #31 MisakiLqrd dedi: Aynı şekil itunes ile kurdum hala aynı ya güncelleme mi bekleyeceğim bilmiyorum boyle devam ederse satacağım. Hocam instada gezerken hz 60 gibi oluyor kafayı yedirtiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?
MisakiLqrd dedi: Aynı şekil itunes ile kurdum hala aynı ya güncelleme mi bekleyeceğim bilmiyorum boyle devam ederse satacağım. Hocam instada gezerken hz 60 gibi oluyor kafayı yedirtiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?
MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #32 dgknn010 dedi: Hocam aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... hocam kendi kendine düzeldi ama çok illet bir şeydi.
dgknn010 dedi: Hocam aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... hocam kendi kendine düzeldi ama çok illet bir şeydi.
D dgknn010 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #33 MisakiLqrd dedi: hocam kendi kendine düzeldi ama çok illet bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Spotify’dan çıkınca ekran 80 hz e düşüyor resmen hala düzelmedi aynı şey Instagram‘da kaydıırken de oluyor ekran takılarak ilerliyor sizde de böyle miydi?
MisakiLqrd dedi: hocam kendi kendine düzeldi ama çok illet bir şeydi. Genişletmek için tıkla... Spotify’dan çıkınca ekran 80 hz e düşüyor resmen hala düzelmedi aynı şey Instagram‘da kaydıırken de oluyor ekran takılarak ilerliyor sizde de böyle miydi?