iOS 19 beta güncellemesi telefona zarar verir mi?

hybrid0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yarın iOS 19 veya diğer ismi ile iOS 26 gelecek. Beta sürümünü çok merak ediyorum, Eylül ayına kadar beklemek istemiyorum. Telefonum iPhone 15. fakat bazı hataları olacağından dolayı telefona zarar verir diye korkuyorum. Güncellemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk beta sürümlerinde hatalı olacaktır performans, batarya olarak sonraki betalarda düzelecektir 2 haftada bir yeni bir beta sürümü geliyor zaten

İlk beta sürümlerinde hatalı olacaktır performans, batarya olarak sonraki betalarda düzelecektir 2 haftada bir yeni bir beta sürümü geliyor zaten
Bir yerde okumuştum, telefondaki bazı veri kayıplarına vesaire neden oluyormuş. Her yeni beta güncellemesi geldiğinde güncelleyeceğim. Böylece hatalar düzelir diye düşünüyorum.

Zarar vermez. Sadece telefon stabil calismaz. Buglarla karsilasabilirsin.
Bazı yerlerde telefonu, beta hataları yüzünden servise kadar götürebilirsiniz diyordu. Bence amaç zaten hataları deneyip bildirmek.

Zararı olmaz. Çok fazla bug olur fakat ben de merak ettiğimden direkt yüklemeyi düşünüyorum.
Bug sorun değil veri kaybı yaşamaz isem.

Veri kayıplarına pek rastlanılmıyor sadece sistem çökerse sıfırdan kurulum yapman gerekebiliyor tek sorun bu geri dönmek istersen de sıfırdan kurulum yapacaksın tek veri kaybın bu

Veri kayıplarına pek rastlanılmıyor sadece sistem çökerse sıfırdan kurulum yapman gerekebiliyor tek sorun bu geri dönmek istersen de sıfırdan kurulum yapacaksın tek veri kaybın bu
icloud ile her şeyi yedekledim. sanırım indirdiğim uygulamarı vesaire yeniden indirmem gerekecek. ama umarım öyle bir sorun yaşanmaz

Zarar vermez ama ilk çıktığında kullanılamayacak seviyede hatalar oluyor. Geçen sene ios 18 ilk betası berbat durumdaydı. En azından 1 ay bekleyin birkaç sürüm atlasın öyle yükleyin.

Cihaza ciddi zarar vermez ama bataryaya verebilir, genelde hizli dusen pil sagligi sikayetleri ve isinan cihaz sikayetler kacinilmaz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…