Sakin gecmeyin duz 15 modeli var nerede IPhone'dan sogudum telefon her şeyde kasiyor sarji zatenn su gibi gidiyor sakin durabildiginiz kadar 18 de kalin ben pismanim.
Benim IP11'e az önce geldi ama güncel atmak konusunda kararsızım.
Cihazı 11 olup da iyi ve kötü sonuç yaşayan arkadaşlar açtığım konuya cevap verebilirseniz.
Ya o hepimizin aklına geliyor da.
Forumda daha eğlenceli.
26.0.1 geldi de sözde Apple Intelligence aktif olması gerekiyordu fakat aktif değil.
Sağ olun hocam karıştırmışım. Bu arada 26.0.1 güncellemesi sanki kasıyor gibi şu an 15 pm26.1'de hocam o. Peki güncelleyince sorunlarınız düzeldi mi?
Sağ olun hocam karıştırmışım. Bu arada 26.0.1 güncellemesi sanki kasıyor gibi şu an 15 pm.
Hocam ben 26'a geçtikten sonra öyle büyük bir hata ile vs karşılaşmadım. Bazen uygulamaların ikonları değişiyor büyütünce eski haline geri geliyor. Şarj konusu ise ben 15 den komple şikayetçiyim 1 yılda pil sağlığım %87'e düştü daha 440 döngüde.Bende 18'den 26'ya gecmeyi düşünüyorum da kararsızım eğer hatalar düzeldiyse söyleyebilir misin?
Hocam ben 26'a geçtikten sonra öyle büyük bir hata ile vs karşılaşmadım. Bazen uygulamaların ikonları değişiyor büyütünce eski haline geri geliyor. Şarj konusu ise ben 15'ten komple şikayetçiyim 1 yılda pil sağlığım %87'e düştü daha 440 döngüde.
Valla hocam bu pil konusu biraz şans galiba.15 Pro var hocam bende 1.5 yıla yakın oldu alalı 626 döngüde %90 iyi kullanmıs mıyım pili.
Vallahi hocam bu pil konusu biraz şans galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.