iOS 26.0.1 güncellemesi ne zaman gelecek?

emirhho

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iOS26'ya gecmeyi düşünüyorum fakat pil ve hızlı ısınma sorunu varmıs. 26.0.1'de bunu düzeltirler mi? Düzeltirlerse ne zaman yayınlanır bilginiz var mı?

Sakin gecmeyin duz 15 modeli var nerede IPhone'dan sogudum telefon her şeyde kasiyor sarji zatenn su gibi gidiyor sakin durabildiginiz kadar 18 de kalin ben pismanim.

Hocam şarj sorununu bende yaşıyordum otomatik parlaklık ayarını açınca tüm sorunum ortadan kalktı eğer sizde kapalı ise açıp denemenizi tavsiye ederim.

Bende 18'den 26'ya gecmeyi düşünüyorum da kararsızım eğer hatalar düzeldiyse söyleyebilir misin?
Hocam ben 26'a geçtikten sonra öyle büyük bir hata ile vs karşılaşmadım. Bazen uygulamaların ikonları değişiyor büyütünce eski haline geri geliyor. Şarj konusu ise ben 15 den komple şikayetçiyim 1 yılda pil sağlığım %87'e düştü daha 440 döngüde.

Hocam ben 26'a geçtikten sonra öyle büyük bir hata ile vs karşılaşmadım. Bazen uygulamaların ikonları değişiyor büyütünce eski haline geri geliyor. Şarj konusu ise ben 15'ten komple şikayetçiyim 1 yılda pil sağlığım %87'e düştü daha 440 döngüde.

15 Pro var hocam bende 1.5 yıla yakın oldu alalı 626 döngüde %90 iyi kullanmıs mıyım pili.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı