iOS 26.1 guncellenmeli mi?

• Konuyu başlatan nwc00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 137
18'deyim hocam.

Açıkçası yeni animasyonlari pek begenmedim ama asil uzaklastiran animasyondan ziyade pil vs. sorunlari var deniyordu. 14 Pro Max hocam.

Hocam emin ol bende beğenmiyordum çok güzel çok memnunum pili bitmiyor güven yap.

iOS 18.6 dayım. iPhone 16e kullanıyorum. iOS 26 güncellemeye değer mi?

Evet.

iOS 18.6 dayım. iPhone 16e kullanıyorum. iOS 26 güncellemeye değer mi?
Orijinal sürümünüzde kalmalısınız. Değmez. Şunu unutmayın: Hiçbir yeni iOS sürümü, orijinal iOS’iniz kadar pil performansı, hız vermez. Sizin cihazınız için iOS 18 orijinal sürümünüz. O sürümde kalın derim mutluysanız. iOS 26 da olsa 27 de olsa bu günleri arayacaksınız.

Orijinal sürümünüzde kalmalısınız. Değmez. Şunu unutmayın: Hiçbir yeni iOS sürümü, orijinal IOS'iniz kadar pil performansı, hız vermez. Sizin cihazınız için iOS 18 orijinal sürümünüz. O sürümde kalın derim mutluysanız. iOS 26 da olsa 27 de olsa bu günleri arayacaksınız.

Sabah okula 80 şarjla cıkıyorum, 16 Pro kullanıyorum. Akşama kadar yetiyor. 80'le bile akşama 4-5 kalıyor ve telefonu hep kullanan biriyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah okula 80 şarjla cıkıyorum, 16 Pro kullanıyorum. Akşama kadar yetiyor. 80'le bile akşama 4-5 kalıyor ve telefonu hep kullanan biriyim.
Hocam yetmez, gün içinde pil performansınız berbat olur demedim. iOS 18'e göre kötü olur dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı