IOS 26.1 sürümüne güncellenir mi?

Advocate

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, şu an hali hazırda 26.0.1 sürümünü kullanıyorum.
Bu gece 26.1 yayınlanmış. Güncellemeli miyim? Bir sorun yaşar mıyım?
Artık güncellemeler eskisi kadar sorunlu şekilde çıkmıyor gibi gözüküyor. Olası bir ihtimale karşı iCloud yedeklerimi aldım. Sizce geçiş yapılmalı mı? Türkçe Apple Intelligence vesaire çok güzel gözüküyor.

Kesinlikle güncelle, bir sürü sorun çözülmüş ve animasyonlardaki hantallık gitmiş.
Eskiden olan güncellerken çökme, güncelleme sonrası telefonun açılmaması gibi sorunları çok uzun süredir çözmüşler sanırım. Her güncellemede aynı tedirginliğe düşüyorum. 😀

Eskiden olan güncellerken çökme, güncelleme sonrası telefonun açılmaması gibi sorunları çok uzun süredir çözmüşler sanırım. Her güncellemede aynı tedirginliğe düşüyorum. 😀

Korkmayın hocam öyle bir şey olma ihtimali çok çok düşük. Olsa bile herhangi bir bilgisayardan kurtarabiliyorsunuz zaten.

Beta güncellemeleri tavsiye etmiyorum telefon bataryasını yiyip bitiriyor.

Xcode için de 26.1 desteği geldi.

Merhaba arkadaşlar, şu an hali hazırda 26.0.1 sürümünü kullanıyorum.
Bu gece 26.1 yayınlanmış. Güncellemeli miyim? Bir sorun yaşar mıyım?
Artık güncellemeler eskisi kadar sorunlu şekilde çıkmıyor gibi gözüküyor. Olası bir ihtimale karşı iCloud yedeklerimi aldım. Sizce geçiş yapılmalı mı? Türkçe Apple Intelligence vesaire çok güzel gözüküyor.
Kesinlikle güncelleyin. Liquid Glass berbat gözüküyordu, 26.1’de çok iyileşti. Ayrıca animasyon ve optimizasyon çok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı