iOS 26.1'de olan uyarlanabilir güç modu nedir?

Parkedersemez

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iOS 26.1'de bugün uyarlanabilir güç modu ile ilgili bildirim aldım. Öncelikli olarak ben bu özelliği aktif ettiğimi hatırlamıyorum, güncellemeyle otomatik düzeltme olarak mı geliyor? İkincisi ne işe yarıyor faydalı mıdır?

Faydalıdır. Gerektiği durumlarda verimlilik çekirdeklerini kullanır, gerektiği durumlarda hepsini kullanır yani pil ömrünü uzatır.

Pil ayarlarından "İyileştirilmiş Pil" seçeneğinin yanında bulunan bir ayar. Yapay zekayı kullanarak sistemde ve cihazda kullandığınız durumlara göre kısıtlamalar yapar. Akıllı pil tasarrufu gibi düşünebilirsiniz.

Faydalıdır. Gerektiği durumlarda verimlilik çekirdeklerini kullanır, gerektiği durumlarda hepsini kullanır yani pil ömrünü uzatır.
Hocam bu otomatik olarak açık mı geldi yoksa ben kendim yanlışlıkla mı açtım ona göre kapatacağım

Hocam bu otomatik olarak açık mı geldi yoksa ben kendim yanlışlıkla mı açtım ona göre kapatacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı