iOS 26 beta 2 yüklenir mi?

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
15 Pro Max cihazım var. İndirmek istiyorum. Benim için önemli olan pilin yavaş bitmesi. Beta 2'de düzelmiş dediler bana. İndirilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen telefon gereksiz yerlerde ısınabiliyor ama pil ve kamera performansında iyileştirmelerin olduğu aşikâr. Bluetooth cihazları kullanıyorsanız telefonla görüşme çalışmayabilir.

Bence nihai sürümü ya da ondan bir önceki public betayı falan bekleyin boş yere pil sağlığınızdan yemeye gerek yok.

Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur.

Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur.
Hocam kullanabilirsiniz ama ısınma problemi olabilir ayrıca dediğim gibi Bluetooth sorunları olabiliyor.

En iyisi kararlı sürümü bekleyin, çoğu kişi pişman, milletin %60'ı eski sürüme geçmek için çile çekiyor şu an (iOS 18.5).

Pil sağığı düşer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…