XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 15 Pro Max cihazım var. İndirmek istiyorum. Benim için önemli olan pilin yavaş bitmesi. Beta 2'de düzelmiş dediler bana. İndirilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
15 Pro Max cihazım var. İndirmek istiyorum. Benim için önemli olan pilin yavaş bitmesi. Beta 2'de düzelmiş dediler bana. İndirilir mi?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.319 Makaleler 7 Çözümler 31 26 Haziran 2025 #2 Batarya hala çok kötü. En azından public betayı bekleyin.
Vqler1a Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Mütercim ve Tercüman 26 Haziran 2025 #3 Bazen telefon gereksiz yerlerde ısınabiliyor ama pil ve kamera performansında iyileştirmelerin olduğu aşikâr. Bluetooth cihazları kullanıyorsanız telefonla görüşme çalışmayabilir.
Bazen telefon gereksiz yerlerde ısınabiliyor ama pil ve kamera performansında iyileştirmelerin olduğu aşikâr. Bluetooth cihazları kullanıyorsanız telefonla görüşme çalışmayabilir.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.833 Makaleler 3 Çözümler 9 26 Haziran 2025 #4 Bence nihai sürümü ya da ondan bir önceki public betayı falan bekleyin boş yere pil sağlığınızdan yemeye gerek yok.
Bence nihai sürümü ya da ondan bir önceki public betayı falan bekleyin boş yere pil sağlığınızdan yemeye gerek yok.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #5 Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur.
Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur.
Vqler1a Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Mütercim ve Tercüman 26 Haziran 2025 #6 XaresL dedi: Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabilirsiniz ama ısınma problemi olabilir ayrıca dediğim gibi Bluetooth sorunları olabiliyor.
XaresL dedi: Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabilirsiniz ama ısınma problemi olabilir ayrıca dediğim gibi Bluetooth sorunları olabiliyor.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.833 Makaleler 3 Çözümler 9 26 Haziran 2025 #7 Vqler1a dedi: Hocam kullanabilirsiniz ama ısınma problemi olabilir ayrıca dediğim gibi Bluetooth sorunları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kararsız sürümler ne çıkacağı belli değil.
Vqler1a dedi: Hocam kullanabilirsiniz ama ısınma problemi olabilir ayrıca dediğim gibi Bluetooth sorunları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kararsız sürümler ne çıkacağı belli değil.
S Swllyx Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #8 XaresL dedi: Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... En iyisi kararlı sürümü bekleyin, çoğu kişi pişman, milletin %60'ı eski sürüme geçmek için çile çekiyor şu an (iOS 18.5).
XaresL dedi: Yok benim için pil önemli pili hızlı bitmiyorsa sıkıntı yok yüklemiş biri olan yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... En iyisi kararlı sürümü bekleyin, çoğu kişi pişman, milletin %60'ı eski sürüme geçmek için çile çekiyor şu an (iOS 18.5).
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #9 Pil sağığı düşer mi?
S Swllyx Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #10 XaresL dedi: Pil sağığı düşer mi? Genişletmek için tıkla... Bataryanın su gibi eridiğini söylüyorlar, dolaylı olarak bu optimizasyon ve buglar ile alakalı yani düşme ihtimali yüksek.
XaresL dedi: Pil sağığı düşer mi? Genişletmek için tıkla... Bataryanın su gibi eridiğini söylüyorlar, dolaylı olarak bu optimizasyon ve buglar ile alakalı yani düşme ihtimali yüksek.